Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Înotați cu delfinii de la Royal Dolphin Swim & petreceți o zi la Ocean World din Puerto Plata

Înotați cu delfinii de la Royal Dolphin Swim & petreceți o zi la Ocean World din Puerto Plata

14 Reviews

Republica Dominicană

Durată: 7 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 199

Scurtă descriere:

Trăiți o experiență incredibilă la Royal Dolphin Swim în Puerto Plata, Republica Dominicană. Interacționați, înotați și jucați-vă cu doi delfini în mediul lor marin o oră întreagă!

Repere:

  • Bucurați-vă de o oră incredibilă de înot cu delfinii, în care interacționați cu ei atât în ape adânci, cât și în zona plajei;
  • Faceți boogieboarding;
  • Ascultați o prelegere educațională despre delfini;
  • Experimentați cea mai mare lagună de defini din lume, făcută de mâna omului;
  • Bucurați-vă de snorkeling în reciful tropical, înconjurat de sute de pești tropicali;
  • Urmăriți spectacolele cu delfini, cu rechini, cu lei de mare și cu păsări tropicale;
  • Prânzul este inclus.

La ce să te aștepți:

Veniți în Puerto Plata și experimentați The Royal Dolphin Swim. Este cel mai nou și mai incitant program interactiv cu delfini din cadrul parcului acvatic Ocean World!

Aveți ocazia de a participa la o sesiune de 60 de minute de înot cu doi frumoși delfini cu bot gros. Această experiență începe cu un scurt instructaj, după care intrați în apă pentru a afla despre comportamentul delfinilor.

Mai departe, nu aveți doar oportunitatea de a interacționa cu delfinii, ci și de a-i săruta, îmbrățișa și hrăni în apă, pentru o jumătate de oră. După aceea, sesiunea continuă în zona plajei pentru încă o jumătate de oră. Aici puteți interacționa direct cu delfinii în propriul lor mediu.

Jocul cu delfinii cu mingea și boogieboarding-ul sunt tot atâtea distracții de care aveți parte în această experiență fantastică.

Programul include, de asemenea, și un pass de o zi la parcul de distracții Ocean World, ce include toate atracțiile sale, precum și transferul dus-întors cu autobuzul de la hotelurile din vecinătate. Dispunând de cel mai mare habitat artificial pentru delfini din lume, Ocean World este o atracție obligatorie pentru orice vizitator în Republica Dominicană.

Aici aveți ocazia să faceți snorkeling la Tropical Reef Aquarium, să aflați despre mamiferele marine, să hrăniți exoticele păsări tropicale, să vă plimbați printr-o pădure tropicală, să vizitați piscina piraților, să alunecați pe tobogane cu apă și să urmăriți spectacolele cu delfini, rechini, lei de mare și păsări tropicale. Aveți parte, de asemenea, de acces liber la plaja delfinilor și de multe altele! Prânzul este inclus.

Vezi și alte experiențe din Republica Dominicană

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.