Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Faceți un safari la Monkeyland și la plantațiile locale de cacao și cafea

Faceți un safari la Monkeyland și la plantațiile locale de cacao și cafea

61 Reviews

Republica Dominicană

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

De la 62

Scurtă descriere:

Admirați maimuțele veveriță într-o excursie la Monkeyland, în inima junglei din Republica Dominicană. Mergeți cu un autovehicul de safari în acest tur de cinci ore prin plantațiile locale de cafea și cacao, apoi vizitați sanctuarul maimuțelor și grădinile sale botanice. Aflați informații despre metodele organice folosite de fermierii locali, gustați fructe tropicale proaspăt culese și vedeți și hrăniți 20 de maimuțe, care au fost crescute pentru a se simți confortabil în preajma oamenilor. Transportul dus-întors de la hotelurile din Punta Cana și Bavaro este inclus.

Repere:

 

  • Tur ghidat de cinci ore, la Monkeyland și la o plantație locală, la bordul unui autovehicul descoperit, tip safari;
  • Observați maimuțele veveriță în mediul lor natural, ce oferă vederi montane impresionante;
  • Cunoașteți coloratele plante și flori native ale insulei în habitatul grădinilor botanice;
  • Vizitați o plantație de cafea locală, amestecați-vă printre fermieri și degustați fructe tropicale proaspete și produse organice;
  • Transportul dus-întors de la cele mai multe dintre hotelurile din Punta Cana și Bavaro este inclus.

La ce să te aștepți:

Un vehicul tip safari, vopsit în culori stălucitoare, vă ia dimineața devreme de la hotelul vostru din Punta Cana sau din Bavaro. Cunoașteți-vă ghidul local pe drumul spre o plantație rurală tipic dominicană.

Întâlniți fermierii locali și aflați informații despre metodele organice pe care le folosesc la cultivarea de scorțișoară, cacao, cafea și vanilie. Gustați fructe tropicale culese proaspăt din copaci și profitați de ocazia de a lua acasă, direct de la sursă, câteva dintre aceste produse.

Urcați-vă din nou în jeep și urcați pe drumuri montane direct în inima junglei. Ajungeți la Monkeyland, un habitat de două hectare locuit de maimuțele veveriță și îngrijit de un cuplu dedicat. Urmați-vă ghidul într-un tur de 45 de minute al acestui sanctuar, în care aveți șansa să vedeți și să hrăniți maimuțele. Vizitați grădina botanică, plină de copaci nativi, plante și flori, înainte de a vă îmbarca în jeep pentru a fi transportați înapoi la hotelul vostru, la sfârșitul turului vostru de cinci ore.

Vezi și alte experiențe din Republica Dominicană

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.