Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Fă un tur ghidat în Red Light District și în cafenelele din zonă

Fă un tur ghidat în Red Light District și în cafenelele din zonă

28 Reviews

Amsterdam / Olanda

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 20

Scurtă descriere:

Simte pulsul celebrului cartier Red Light District și al cafenelelor sale într-un tur de 2.5 ore în plimbare, alături de un ghid local. Mergând pe străzi pietruite, vezi ferestre aprinse în roșu, sex shop-uri și teatre erotice, și îți asculți ghidul care îți vorbește despre trecutul zonei și despre legalizarea sexului comercial în 2000.

Vizitezi una dintre cele mai confortabile cafenele din Amsterdam (dacă ai selectat opțiunea), celebră pentru cultura cannabisului, așa afli despre abordarea liberală pe care Amsterdam o are față de marijuana. Poți face un upgrade ca să includă intrarea la Sexmuseum, care expune obiecte erotice din mai alte timpuri.

Repere:

  • Tur privat de două ore și jumătate în Red Light District și prin cafenele;
  • Auzi povești despre cultura și legile tolerante ale orașului;
  • Afli despre trecutul colorat al zonei și cum a fost legalizată prostituția;
  • Te plimbi pe străzile pietruite, trecând de sex shop-uri, bordeluri și teatre erotice;
  • Faci un upgrade ca să vizitezi Sexmuseum, unde sunt expuse obiecte erotice istorice, precum și artă;
  • Vizitezi (opțional) o cafenea unde se consumă cannabis.

La ce să te aștepți:

Explorezi popularul cartier din Amsterdam Red Light District și afli despre istoria lui, dar și despre cultura coffeeshop-urilor din oraș în acest tur ghidat, în plimbare, de două ore și jumătate. Ghidul tău cunoscător îți furnizează cele mai interesante informații despre Red Light District.

Află despre legile olandeze și cum de prostituția este legală și marijuana este tolerată aici. Intră într-un cofeeshop și bucură-te de experiență înainte de a merge la Sexmuseum (dacă ai selectat opțiunea).

Mergi pe micile alei din cartier ca să vezi multele cafenele în acest tur cultural ghidat. Bucură-te de o pauză relaxantă după o oră și jumătate într-o locație centrală, unde poți să savurezi băuturi sau mâncare.

Vezi și alte experiențe din Amsterdam

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.