Acasa Experiențe de călătorie Viața de noapte Mergi dintr-un pub în altul în Red Light District și sfârșește seara într-un club din Amsterdam

Mergi dintr-un pub în altul în Red Light District și sfârșește seara într-un club din Amsterdam

199 Reviews

Amsterdam / Olanda

Durată: 5 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 22

Scurtă descriere:

Mergi într-un pub crawl (o plimbare dintr-un bar în altul) de cinci ore în De Wallen, celebrul Red Light District din Amsterdam. Te oprești la cinci baruri și un club, te bucuri de băuturi gratuite și de intrări, într-o noapte în oraș așa cum doar în Amsterdam poți petrece.

Repere:

  • Bea în șase baruri, puburi și un club;
  • Primești o băutură gratuită în fiecare loc.

La ce să te aștepți:

Petrece-ți cât se poate de bine timpul în Amsterdam. Mergi într-un pub crawl de cinci ore prin notoriul Red Light District din Amsterdam, într-un tur ghidat. Bea câte shot-uri de vodcă îți dorești de la 20:00 la 20:30, la începutul turului.

Faci opriri în cinci baruri și un club și obții un shot gratuit de Jagermeister în fiecare loc pe care îl vizitezi. În plus, profiți de ofertele de băuturi la fiecare dintre locații, și te bucuri de intrare liberă în club.

Acesta este pub crawl-ul absolut prin Red Light District, alături de un ghid profesionist.

Vezi și alte experiențe din Amsterdam

Viața de noapte

Turiștii obișnuiți au tendința de a-și epuiza resursele de energie în activitățile de zi, atunci când merg în vacanță, încercând să vadă totul și să afle totul despre destinația în care se află. Dar dacă te numeri printre cei care vor să experimenteze dincolo de clasicele activități cotidiene și care găsesc entuziasm în ideea unei petreceri de noapte care ține până în zori (mai ales dacă te afli într-un travel mood activ sau într-un travel mood de evadare), alege acele experiențe care îți arată viața de noapte a orașului. Noaptea, ai parte de un cu totul alt loc, cu o atmosferă diferită, chiar cu oameni diferiți. Petrece și nu uita că aceasta este o modalitate excelentă de a evada din cotidian.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.