Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Experimentează cel mai înalt leagăn din Europa și vezi Amsterdam dintr-o perspectivă unică

Experimentează cel mai înalt leagăn din Europa și vezi Amsterdam dintr-o perspectivă unică

132 Reviews

Amsterdam / Olanda

Durată: 2 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 15

Scurtă descriere:

Experimentează Amsterdamul dintr-o perspectivă unică, la bordul celui mai înalt leagăn din Europa. Balansează-te peste străzi din vârful A'DAM Lookout (A'DAM Toren) și apoi îndreaptă-te spre restaurantul care se rotește și privește expoziția uimitoare.

Repere:

  • Bucură-te de priveliști spectaculoase ale Amsterdamului și ale zonei înconjurătoare la A'DAM Lookout;
  • Vezi din interior expoziția interactivă;
  • Mergi la barul Madam pentru cafea și băuturi sau cinează la Moon Restaurant.

La ce să te aștepți:

Ajungi la A'DAM Lookout (A'DAM Toren), de unde ai parte de cele mai spectaculoase priveliști ale Amsterdamului și ale împrejurimilor sale, din primul și singurul punct accesibil de observație al orașului.

 

A'DAM Lookout este, alături de Eiffel Tower, Berliner Fernsehturm și London Eye, cunoscut pentru panoramele uluitoare pentru care este popular printre turiști și localnici. Îndreaptă-te spre acoperiș, ca să descoperi cel mai înalt leagăn din Europa, în experiența Over the Edge. Simte cum îți crește adrenalina când te legeni peste marginea turnului, la înălțimea de o sută de metri deasupra solului.

 

Apoi, descoperă celelalte facilități ale turnului, și savurează o băutură la Madam bar. Mergi la Moon Restaurant ca să te bucuri de o experiență diferită a cinei. Privește expoziția interactivă și bucură-te de un suvenir digital al vizitei tale la A'DAM Lookout. 

Vezi și alte experiențe din Amsterdam

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.