Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Explorează într-un tur cu bicicleta Palma de Mallorca – portul & orașul vechi – & degustă tapas

Explorează într-un tur cu bicicleta Palma de Mallorca – portul & orașul vechi – & degustă tapas

40 Reviews

Mallorca / Spania

Durată: 3 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 29

Scurtă descriere:

Bucură-te de o experiență de vizitare alternativă în acest tur cu bicicleta, de trei ore și jumătate, în Palma de Mallorca. Urmează un ghid experimentat pe străzile întortocheate ale capitalei într-un ritm domol și descoperă atracții spectaculoase, ca uimitoarea catedrală Palma și frumosul Oraș Vechi. Vezi obiective istorice, ca Basilica de Sant Francesc, și obține o perspectivă fascinantă asupra moștenirii locale, de la ghidul tău. Fă un upgrade pentru a savura tradiționalele tapas în ambianța unui bar local, pentru o experiență culturală autentică.

Repere:

  • Tur cu bicicleta de trei ore și jumătate în Palma de Mallorca, îndrumat de un ghid local;
  • Explorează străzile din jurul vechiului port și Orașul Vechi din Palma de Mallorca;
  • Vezi Basilica de Sant Francesc, Parc de la Mar și catedrala Palma;
  • Fă un upgrade pentru a include tapas și o băutură, într-un îndrăgit bar de tapas din Palma de Mallorca;
  • Alege între un tur ce are loc dimineața sau după-amiaza, pentru a se potrivi programului tău de vacanță.

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți ghidul într-un loc central din Palma de Mallorca și apoi pune-ți casca de protecție și urcă pe bicicleta ta modernă. Pornește într-un ritm plăcut și urmează o cărare pitorească spre vechiul port, admirând biserici fermecătoare, cum ar fi Basilica de Sant Francesc, în timp ce pedalezi paralel cu zidurile orașului vechi.

 

Oprește-te pentru a face fotografii și ascultă povești incitante, de legendă, după care ajungi la catedrala Palma (La Seu), pentru a absorbi grandoarea gotică pe care o emană. Ascultă poveștile despre structura fundației sale și află despre Antoni Gaudi, celebrul arhitect spaniol, responsabil pentru o parte din interiorul impresionant al catedralei.

 

Pedalează prin sublima Plaza España spre un bar de tapas vibrant și îndrăgit, unde cei care au făcut upgrade-ul se bucură de specialitățile spaniole. Dacă nu ai făcut upgrade, te întorci la punctul inițial de pornire a turului, trecând de frumosul bulevard Borne și de castelul Bellver.

 

Bucură-te de trei platouri de tapas și de o băutură în bar, adâncindu-te în atmosfera jovială, pe măsură ce ghidul îți oferă informații despre originea tradiției culinare spaniole. Apoi, te întorci la punctul inițial de pornire și-ți iei rămas bun de la ghid și de la grup.

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.