Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Experimentați un tur în Barcelona în care vedeți orașul în 3 moduri: pe jos, cu barca & zbor cu elicopterul

Experimentați un tur în Barcelona în care vedeți orașul în 3 moduri: pe jos, cu barca & zbor cu elicopterul

65 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 3 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 99

Scurtă descriere:

Descoperă priveliștile spectaculoase ale orașului într-un tur în Barcelona de trei ore și jumătate care explorează cerul, apa și uscatul. Acompaniat de un ghid cunoscător, plimbă-te printre străzile în serpentine din Centrul Vechi, pentru a absorbi grandoarea gotică a cartierului cu colosala sa catedrală. Apoi, îmbarcă-te într-o croazieră de 40 de minute la bordul unei ambarcațiuni tradiționale turcești. Navighează pe mare, apoi mergi într-un zbor cu elicopterul pentru o plimbare scurtă în înălțimi. Vezi orașul întinzându-se sub tine, dintr-o perspectivă unică. Bucură-te de o atmosferă intimă în acest tur cu un grup restrâns, de maximum 12 oameni.

Repere:

  • Un tur în Barcelona de trei ore și jumatate - pe uscat, pe mare și în aer;
  • Bucură-te de centrul vechi într-o plimbare cu un ghid experimentat;
  • Vezi atracțiile de top ale orașului, precum Cartierul Gotic, Las Ramblas și piața La Boqueria;
  • Absorbi briza mării și conturul orașului dintr-o ambarcațiune ce pornește de pe una dintre plajele Barcelonei;
  • Vezi porturile și Satul Olimpic de sus, dintr-un zbor cu elicopterul;
  • Turul are un număr limitat de participanți (12) pentru o experiență personalizată.

La ce să te aștepți:

Ajungi în centrul vechi al Barcelonei pe cont propriu și întâlnește-ți ghidul experimentat. Începi plimbarea ta exploratorie printre străduțe, auzind povești despre originile antice ale locului și legende urbane. Absorbi grandoarea Cartierului Gotic și te minunezi de fațada minuțios lucrată a Catedral La Seu, ascultând istoria complicată a construcției sale. Faci fotografii cu impresionanta clădire a Primăriei în Placa de Sant Jaume, apoi ajungi în străzile cartierului evreiesc, unde vezi câteva biserici interesante, precum Santa Maria del Pi. Te plimbi pe Las Ramblas și te delectezi cu atmosfera vibrantă a pieței La Boqueria, unde standurile sunt pline de produse exotice proaspete.

Apoi, te îmbarci pe un vas pentru o croazieră de 40 de minute din vechiul port (Port Vell). Simți briza mării, ca apoi să te întorci pe uscat pentru a demara spre ceruri, la bordul unui elicopter.

Ajungi la punctul de decolare într-un microbuz și ți se oferă un instructaj înainte de a pleca în zbor cu elicopterul. Simți cum îți crește nivelul adrenalinei pe măsură ce urci deasupra orașului. Privești panorama uluitoare a Satului Olimpic și a Centrului Vechi, dintr-o perspectivă inedită. După 5 minute de zbor, te întorci la monumentul lui Columb, unde turul se încheie. 

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.