Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Distrează-te în cel mai mare parc de distracții din Spania – PortAventura (transfer & tichet acces)

Distrează-te în cel mai mare parc de distracții din Spania – PortAventura (transfer & tichet acces)

66 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 13 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 81

Scurtă descriere:

Petreceți o zi întreagă în parcul de distracții PortAventura, în acest tur ce pornește din Barcelona și care include transferul și un bilet de acces de o zi în complex. Încercați cel mai înalt roller coaster din Europa, un simulator de zbor și multe atracții pe apă.

Repere:

  • Explorați zonele tematice din PortAventura, cel mai mare parc de distracții din Spania;
  • Faceți o călătorie virtuală în Mexicul aztec, în China imperială sau în the Med;
  • Încercați terifiantul roller coaster Dragon Khan, căderea liberă de la Hurakan Condor și multe alte atracții;
  • Alegeți din mai bine de o sută de show-uri precum Sesamo Parade sau 4D Sea Odyssey;
  • Călătoriți cu un roller coaster prin Himalaya;
  • Luați-vă suveniruri de la unul dintre cele 29 de magazine.

La ce să te aștepți:

Bucurați-vă de o întreagă zi de amuzament la cel mai mare parc de distracții din Spania într-un tur pentru a ajunge la PortAventura, pornind din Barcelona. Explorați universul parcului, divizat în cinci zone culturale distincte, fiecare cu atracțiile sale dedicate atât celor mici, cât și adulților, cu gastronomie tipică și cu produse specifice.

Amuzați-vă în Mediterana, în Mexic, în Vestul Sălbatic, în China Imperială și în Polinezia. Cu mai mult de 37 de atracții, de la cele de apă la roller coastere, cu simulatoare de zbor și show-uri cu cowboy, la PortAventura e distracție pentru fiecare.

Mergeți într-o expediție în Himalaya și experimentați cel mai înalt roller coaster din Europa. Priviți câteva dintre cele peste 100 de show-uri zilnice și cumpără suveniruri din cele 29 magazine, cu produse artizanale din toate părțile lumii.


Vezi și alte experiențe din Barcelona

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.