Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Distrați-vă o zi întreagă în parcul cvatic HIDROPARK Alcudia, fără să stați să așteptați la intrare

Distrați-vă o zi întreagă în parcul cvatic HIDROPARK Alcudia, fără să stați să așteptați la intrare

6 Reviews

Mallorca / Spania

Durată: 24 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 31

Scurtă descriere:

Bucurați-vă de distracție la soare, cu acest bilet cu acces prioritar la parcul acvatic Hidropark din nordul insulei Mallorca, care are 15 tobogane și 5 piscine fantastice, ce oferă amuzament pentru întreaga familie. Udați-vă și bucurați-vă de slalomurile parcului acvatic, și uscați-vă în timpul unei partide de minigolf.

Repere:

  • Explorați toboganele kamikaze cu apă și piscinele parcului acvatic Hidropark din nordul Mallorcăi;
  • Bucurați-vă de o zi la soare cu întreaga familie;
  • Jucați o rundă de minigolf sau încercați jocul de supergolf cu 54 de găuri;
  • Relaxați-vă pe șezlonguri în timp ce copiii se joacă în castelul gonflabil;
  • Petreceți mai puțin timp așteptând la coadă cu acest bilet de intrare cu acces rapid.

La ce să te aștepți:

Vizitați singurul parc acvatic din nordul Mallorcăi și bucurați-vă de o zi întreagă stropindu-vă, alunecând pe toboganele kamikaze cu apă sau în piscine. Bucurați-vă de intrare rapidă în parc, pentru a petrece mai mult timp la atracțiile acvatice și mai puțin timp așteptând la coadă.

 

Aflat în Alcudia, parcul este situat ideal pentru cei care stau la resorturile din Alcudia, Ca’n Picafort sau Puerto Pollença, și poate fi selectată opțiunea transferului din Puerto Pollenca, Las Gaviotas, Playa de Muro și din Ca’n Picafort.

 

Alunecați în spirală pe traseul de slalom nautic, încercați să treceți de bile uriașe cu apă, stropiți-vă în piscinele cu valuri și multe altele. Vă puteți relaxa la soare, mereu în preajma copiilor, care au la dispoziție bărci plutitoare, castele gonflabile și trambuline, pentru a se juca. Potrivite pentru toate vârstele, există chiar și jocuri de paintball, minigolf și piscine speciale.

 

Puteți rezerva doar un bilet cu acces rapid (parcul acvatic se află pe Avenida Tucán) sau folosiți autobuzul gratuit care vă ia de la un punct de plecare aproape de hotelul vostru și vă duce la Hidropark.

 

Și dacă vi se face foame, parcul dispune de un restaurant cu autoservire și un bar.

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.