Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Descoperiți Poble Espanyol și mai mult de o sută de clădiri în stiluri definitorii pentru Spania

Descoperiți Poble Espanyol și mai mult de o sută de clădiri în stiluri definitorii pentru Spania

41 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 24 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 17

Scurtă descriere:

Explorați muzeul în aer liber Poble Espanyol din Barcelona într-un tur în care vă ghidați singuri, descoperind mai mult de o sută de clădiri din stiluri arhitecturale diverse, specifice pentru întreaga Spanie. Bucurați-vă de demonstrații de arte și meșteșuguri în mai mult de 40 de workshop-uri.

Repere:

  • Explorați Poble Espanyol (satul spaniol) în aer liber;
  • Vedeți replici arhitecturale ale clădirilor de pe tot întinsul Spaniei;
  • Luați parte la mai mult de 40 de ateliere;
  • Admirați arta contemporană la Fran Daurel Foundation.

La ce să te aștepți:

Explorați arhitectura tradițională și culturile populare din Spania cu un bilet de o zi la Poble Espanyol, aflat pe Montjuic, cu priveliști către cartierele vechi și către Portul Barcelonei.

Construit în 1929 pentru Barcelona International Exhibition, pentru a permite o privire amănunțită către bogăția și diversitatea culturii spaniole, complexul include replici a 117 clădiri, străzi și piețe de pe tot întinsul Spaniei, incluzând Țara Bascilor, Andaluzia, Insulele Balere și nu numai.
Complexul este și un important loc pentru arte și meșteșuguri, cu mai mult de 40 de ateliere care vă prilejuiesc demonstrații de ceramică, sculptură, textile, bijuterie, pictură, sticlărie și arte performative.

Luați-vă copiii cu voi pentru activități perfecte pentru o zi de duminică și pentru vânătorile zilnice de comori pentru întreaga familie. Biletul de intrare include și accesul la Fran Daurel Foundation, pentru a vedea colecția permanentă de artă contemporană. 

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.