Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Descoperă idilica insulă Cabrera într-o croazieră cu barca de mare viteză

Descoperă idilica insulă Cabrera într-o croazieră cu barca de mare viteză

Mallorca / Spania

Durată:

Furnizor:

Viator

De la 98

Scurtă descriere:

Descoperă Cabrera în această excursie captivantă de o zi cu o barcă de mare viteză. Cabrera, cea mai mare insulă nelocuită din Mediterană, este un loc idilic cu ape de turcoaz incredibile, pline de pești, cu plaje frumoase și un peisaj abrupt și spectaculos. Bucură-te de explorarea fiecărui colț din Cabrera într-un grup mic, într-o zi plină de viteză, frumusețe și noi descoperiri.

Repere:

  • Experiență romantică, perfectă pentru cupluri;
  • Tur în grup mic;
  • Vezi flora și fauna sălbatice, în mediul lor natural.

La ce să te aștepți:

Dacă alegi ruta maritimă și peștera albastră, croaziera începe din portul din apropriere, Colonia de Sant Jordi, iar traseul durează cam 15 minute. În timp ce străbați valurile în mare viteză, poți folosi ghidajul audio pentru a afla cele mai importante informații legate de geologia, istoria, flora și fauna acestui frumos arhipelag, format din insule mici: Na Foradada, Na Pobre, Na Plana, L’Esponja, Na Conillera și Na Redona. Admiră impresionantele stânci ale insulei Cabrera, precum și strâmtoarea L’Imperial, farul N’Enciola, cuiburile de vulturi de la înălțime, golful portului și castelul, în timp ce navighezi pe lângă ele. Pe drumul de întoarcere, te oprești la Sa Cova Blava, o peșteră albastră surprinzătoare, unde poți înota în incredibilele ape transparente.

 

Opțiunea Desembarco, ce include și peștera albastră, este pentru cei care doresc să petreacă mai mult timp explorând insula și mai puțin timp mergând cu barca. Dupe ce navighezi printre micile insule, ajungi la portul natural din Cabrera. Te bucuri de timp să explorezi împrejurimile portului, să faci baie în apele cristaline, să vizitezi castelul și muzeul, sau să bei o băutură rece în faimoasa cantină portuară. Poți urca la castelul medieval ce domină portul și insula și care oferă priveliști panoramice spectaculoase cu insula și cu marea. Mai târziu, vizitezi peștera Sa Cova Blava, unde ai timp pentru o baie răcoritoare.

 

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.