Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Călătoriți cu telecabina de pe Montjuic și bucurați-vă de priveliști

Călătoriți cu telecabina de pe Montjuic și bucurați-vă de priveliști

708 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 24 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 15

Scurtă descriere:

Călătoriți cu telecabina de pe Montjuic și bucurați-vă de priveliștile unice ale coastei Barcelonei din aer. Luați telecabina din vârful dealului Montjuic, de unde vedeți panorama imbatabilă a portului și a orașului.

Repere:

  • Călătoriți cu telecabina Montjuic pentru a vă bucura de priveliști panoramice;
  • Explorați Montjuic înainte de a vă întoarce din călătorie cu telecabina;
  • Călătoriți în cabine de doar 8 pasageri;
  • Sosiți în stil mare la Castell de Montjuic.

La ce să te aștepți:

Biletul de întoarcere cu telecabina este o modalitate de neuitat de a ajunge din vârful Montjuic, deasupra Barcelonei. Telecabina leagă orașul de vârful dealului istoric, de unde aveți parte de panorame memorabile. Pentru a face asta, trebuie să urcați cei 85 de metri de-a lungul unei alei de 750 de metri, care permite vederi către întreaga Barcelona, de la Serra de Collserola la Marea Mediterană.

Telecabina are trei stații: Parc de Montjuic, Miramar și Castell de Montjuic, și poți porni de la Parc de Montjuic pentru a ajunge la Castell de Montjuic în stil mare. Telecabina este complet accesibilă și are următoarele ore de funcționare.

 

În ianuarie și februarie, de la 10:00 la 18:00.

Din martie în mai: de la 10:00 la 19:00.

Din iunie în septembrie: între 10:00 și 21:00.

Octombrie: de la 10:00 la 19:00.

Din noiembrie până în decembrie: între 10:00 și 18:00.
Poți folosi biletul de întoarcere o dată de-a lungul zilei, pentru a explora priveliștile de pe Montjuic.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.