Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Călăriți de-a lungul unui râu și zburați pe tiroliană într-un tur din Punta Cana & degustați cafea și cacao

Călăriți de-a lungul unui râu și zburați pe tiroliană într-un tur din Punta Cana & degustați cafea și cacao

222 Reviews

Republica Dominicană

Durată: 6 ore

Furnizor:

Viator

De la 73

Scurtă descriere:

Experimentați frumusețea din Punta Cana în această aventură incredibilă, care combină o plimbare pe cai și un zbor pe tiroliană într-o zi întreagă, plină de distracție! Mergeți la pas, în trap sau în galop prin unele dintre cele mai uimitoare peisaje, în timp ce înaintați de-a lungul râului Anamaya. Apoi, urmați-vă ghidul la o plantație de tutun, înainte de a zbura la înălțime, în bolta copacilor, pe o tiroliană senzațională. Orice ați alege, acest tur vă amuză cu siguranță, și include o masă tipic dominicană, plus un tur la o plantație de cafea, vanilie și cacao (plus degustări).

Repere:

 

  • Plimbare pe cai și zbor pe tiroliană într-o aventură de șase ore în Punta Cana;
  • Călăriți prin idilica regiune rurală dominicană;
  • Luați parte la mânarea unei cirezi de-a lungul râului Anamuya (dacă ați selectat opțiunea de upgrade);
  • Zburați deasupra râului, prin vârfurile copacilor, pe tiroliană;
  • Bucurați-vă de un prânz delicios cu specialități locale și degustați cacao la o fermă;
  • Transferul dus-întors de la hotel este inclus.

La ce să te aștepți:

  •  

    Urcați-vă în șa pentru o zi de aventură în această experiență din Punta Cana, în care călăriți și zburați pe tiroliană. Ghidul vostru prietenos și șoferul vă iau de la hotel și vă conduc pentru a vă întâlni caii, pentru o excursie călare de dimineață. Indiferent dacă sunteți călăreți experimentați sau începători, aveți parte de animale care să corespundă nevoilor și nivelului vostru. Urmați-vă ghidul de-a lungul unor cărări pitorești și prin râul Anamuya. Măriți ritmul, dacă doriți, sau doar plimbați-vă prin frumusețea naturală, în funcție de nivelul vostru de confort și experiență.

     

    Călăriți printr-o oază montană și printr-un sat, unde faceți o vizită la o plantație locală de tutun. Bucurați-vă de o țigară de foi, rulată în fața voastră, și acordați-vă un moment pentru a vă răcori cu o băutură rece. Întorceți-vă la fermă după ce vă relaxați puțin și fie vă testați abilitățile de a mâna o cireadă (cheltuieli suplimentare), fie vă odihniți.

     

    După pauză, pregătiți-vă să zburați la înălțime, printre coroanele copacilor, într-o aventură incredibilă pe tiroliană. Ghidul vostru profesionist vă este aproape pentru a vă ajuta să traversați râul ori de câte ori doriți. Odată ce vă vine foame, savurați o masă tradițională preparată de localnici, și degustați cafea proaspătă, de la ferma din vecinătate. Relaxați-vă pe marginea piscinei sau faceți o baie înainte de a face turul fermei, unde aveți ocazia să gustați cacao și vanilie crescute local. Turul vostru se încheie cu călătoria de întoarcere la hotel, după o zi plină de amintiri făcute în unul dintre cele mai de preț peisaje din Republica Dominicană.

     

    Upgrade opțional: Mânați o cireadă, pe cai

     

    Extensie a plimbării voastre călare pe râul Anamuya, această experiență vă oferă oportunitatea de a ajuta la mânarea unei cirezi de bovine sau a unei herghelii de cai într-un mod tradițional: călare pe cai. Puneți-vă în practică deprinderile de văcari pe măsură ce conduceți cireada de-a lungul unei zone pitorești. Nu este necesară nici o experiență de călărit; ghidul vostru vă arată tot ce trebuie să știți pentru această aventură rară și senzațională.

Vezi și alte experiențe din Republica Dominicană

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.