Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Bucurați-vă de Grădina Zoologica din Barcelona & de un show cu delfini

Bucurați-vă de Grădina Zoologica din Barcelona & de un show cu delfini

146 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 24 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 26

Scurtă descriere:

Bucurați-vă de o zi la Grădina Zoologică din Barcelona. Aceasta găzduiește mai mult de patru mii de animale din patru sute de specii diferite.

Repere:

  • Petreceți o zi în magnifica Grădină Zoologică din Barcelona;
  • Admirați și observați peste patru mii de animale din mai mult de patru sute de specii;
  • Înconjurați-vă de selecția incredibilă de floră locală.

La ce să te aștepți:

Faimoasa Grădină Zoologică din Barcelona se concentrează pe trei teme principale: răspândirea informațiilor, cercetare și protejarea animalelor aflate pe cale de dispariție. Grădina Zoologică este casă pentru mai mult de patru mii de animale din peste patru sute de specii, incluzând urmașii gorilei albinoase Snowflake, delfini, păsări tropicale și reptile.

În plus, grădina oferă o mulțime de alte activități și servicii care vă vor alcătui ziua perfectă pentru întreaga familie. Bucurați-vă de o varietate de restaurante, baruri, curse cu poneii, căi ferate în miniatură, mașini electrice, magazine și zone pentru picnic.

Turul include o zi la grădina zoologică, acces la multele restaurante și baruri din parc și o colecție impresionantă de faună locală. Nu sunt incluse băuturile și mâncarea, cheltuielile personale și transportul public.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.