Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Amuzați-vă copios în parcul de distracții Katmandu, votat pe locul 2 în topul parcurilor de distracții din Spania

Amuzați-vă copios în parcul de distracții Katmandu, votat pe locul 2 în topul parcurilor de distracții din Spania

6 Reviews

Mallorca / Spania

Durată: 8 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 33

Scurtă descriere:

O furtună din Tibet a purtat casa Katmandu spre Palma de Mallorca. Din păcate, casa a aterizat pe acoperiș! Această casă de distracții este de neegalat – amuzament garantat pentru grupurile de toate vârstele.

Repere:

 

  • Lăsați nebunia din casa Katmandu să vă scoată din toate mințile;
  • Simțiți cum filmul iese din ecran în cinematograful 4D;
  • Testați-vă abilitățile cu un pistol cu laser;
  • Parcurgeți toate cele 18 găuri ale terenului de minigolf;
  • Relaxați-vă la o gustare și o răcoritoare, când simțiți că vă vine foame.

 

La ce să te aștepți:

Fiecare cameră din parcul de distracții Katmandu deține o surpriză unică pentru voi. Împreună cu familia, minunați-vă de poveștile și secretele ascunse adânc în interiorul casei.

 

O experiență cinematică specială vă așteaptă în cinematograful 4D, unde voi, audiența, deveniți parte din film. Apoi, vă puteți pune la încercare abilitățile de cowboy într-un salon western autentic, în timp ce înfrângeți bandiții răi, înarmați cu pistoale cu laser. Cinematograful Asylum nu este pentru cei slabi de inimă, fiindcă filme de groază înfiorătoare vă așteaptă în acest cinematograf 4D.

 

După tot acest mare entuziasm, vă puteți bucura de o băutură răcoritoare. Și dacă asta nu este suficient, jucați o rundă de minigolf. Cu 18 găuri și cu două trasee de golf tematice, distracția este asigurată.

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.