Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Admiră arhitectura impresionantă a orașului Barcelona, într-un tur de o jumătate de zi cu bicicleta

Admiră arhitectura impresionantă a orașului Barcelona, într-un tur de o jumătate de zi cu bicicleta

877 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 28

Scurtă descriere:

Experimentează frumusețea arhitecturală și artistică a Barcelonei într-un tur de o jumătate de zi prin oraș, cu bicicleta. Energizează-te și bucură-te în această excursie palpitantă condusă de un ghid experimentat și cunoscător. Vezi atracțiile semnificative ale orașului, cum ar fi La Catedral și Placa del Rei, în timp ce pedalezi ușor între monumete magnifice. Fă fotografii fabuloase la fiecare oprire și aprofundează istoria fascinantă a citadelei cu ajutorul informațiilor primite de la ghid. Nu este necesară o formă anume de condiție fizică, având în vedere caracterul ușor al traseului.

Repere:

  • Un tur de patru ore, pe bicicletă, al atracțiilor din Barcelona;
  • Bicicleta și asigurarea sunt incluse;
  • Posibilitatea de a alege între un tur dimineața sau după-amiaza;
  • Pelerină de ploaie (dacă este necesar), și scaune încălzite și căști (la cerere);
  • Comentarii lămuritoare primite de la ghidul tău expert, vorbitor de engleză;

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți ghidul și grupul într-o zonă centrală din Barcelona, înainte de a merge spre locul din care îți ridici bicicleta. Îmbracă echipamentul de protecție și ascultă un scurt instructaj de siguranță înainte de a porni în explorarea orașului. Fii atent la rezumatul informativ despre istoria urbei, înainte de a ajunge la prima atracție spectaculoasă. În timpul turului, vezi obiective legendare, cum ar fi colosala catedrală La Sagrada Familia, capodopera celebrului arhitect Gaudi.

 

Vizitează piața Sant Jaume și adâncește-te în atmosfera veselă de aici. Admiră designul complicat al Arcului de Triumf, dar și structura sacră a atracției La Catedral, în timp ce explorezi citadela.

Distanța dintre fiecare oprire este scurtă și pedalarea se desfășoară într-un ritm relaxat, așa că odihna este asigurată și nu te vei simți obosit. La fiecare oprire ai timp pentru a pune întrebări și a face poze, astfel încât să-ți fie asigurată bucuria acestei experiențe de explorare.  

 

Fă o pauză la plaja din Barcelona și înfundă-ți degetele în nisipul catifelat. Socializează cu grupul tău și scaldă-te în lumina blândă a soarelui spaniol în timp ce te bucuri de atmosfera coastei mediteraneene. Adu-ți aminte să iei costumul de baie cu tine dacă vrei să te răcorești în mare.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.