Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Descoperă cele mai bune baruri cu tapas din Palma de Mallorca împreuna cu un localnic

Descoperă cele mai bune baruri cu tapas din Palma de Mallorca împreuna cu un localnic

271 Reviews

Mallorca / Spania

Durată: 2 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 23

Scurtă descriere:

În acest tur al vechiului oraș Palma, descoperă catedrala Palma, Sa Llotja, Consolat del Mar, palatul Almudaina, Muzeul Es Baluard, Plaça Major și Plaza del Mercat, districtul Gerber și multe altele.

Repere:

  • Descoperă zonele istorice din Palma și cele mai bune baruri cu tapas, alături de un localnic;
  • Ascultă povești captivante în timpul nopții, precum și anecdote din fascinanta istorie a orașului, de-a lungul turului;
  • Vezi Parc de la Mar, fortăreața Es Baluard și vizitează cele mai hip zone ale orașului.

La ce să te aștepți:

Mergi într-un tur de noapte al orașului vechi Palma și bucură-te de câteva tapas delicioase. Lasă-ți ghidul să te conducă în noapte pe aleile întortocheate și să-ți arate farmecul unic al acestei metropole mediteraneene. 

 

Află informații prețioase, din interior, despre cele mai în vogă locuri și află despre zonele favorite ale localnicilor. Ascultă povești captivante despre viața de noapte din Palma și află despre atât de multele evenimente incredibile care au dat formă istoriei bogate și diverse a orașului Palma.

 

Lasă-l pe expertul local în viața de noapte să-ți arate ce are orașul mai bun de oferit, de la barurile cu tapas și cu gustări delicioase la piețele istorice ascunse, pline de viață în timpul verii, după apusul soarelui.

 

La finalul turului de aproximativ o oră și 45 de minute, ia un loc într-un bar tipic cu tapas și alege dintr-o selecție de pintxos și tapas. Petrece o seară și bucură-te de o varietate de atracții și sunete, specifice orașului Palma.

 

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.