Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Aventurează-te într-o excursie de câteva ore, cu elicopterul, în insula Saona

Aventurează-te într-o excursie de câteva ore, cu elicopterul, în insula Saona

2 Reviews

Republica Dominicană

Durată: 3 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 239

Scurtă descriere:

Călătorește spre insula Saona la bordul unui elicoter privat și bucură-te de priveliști incredibile, de servicii rafinate și de o zi de aventură în această excursie exotică, ce include transferul de la hotel, zborul de 25 de minute cu elicopterul, prânzul și timp de relaxare la plajă.

Repere:

  • Vizitează insula exotică Saona;
  • Bucură-te de priveliști aeriene într-un zbor de 25 de minute cu un elicopter privat;
  • Relaxează-te pe plaje cu nisip alb și bucură-te de briza tropicală;
  • Savurează un prânz tip bufet, completat cu rom învechit și cu beri locale;
  • Toate taxele sunt incluse.

La ce să te aștepți:

Bucură-te de un zbor pitoresc de 25 de minute deasupra frumoasei regiuni rurale din Republica Dominicană și plutește peste plaje albe, palmieri și ape albastre cristaline.Vezi, din înaltul cerului, fermele și câmpurile și relaxează-te pe insula exotică Saona. Delectează-te pe plaje superbe și destinde-te cu bături reci, în briza tropicală. Savurează un prânz delicios cu homari și cu delicatese locale, de la un bufet de la care mănânci cât poți, precum și rom învechit și bere la discreție, cât ești pe insulă.

Vezi și alte experiențe din Republica Dominicană

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.