Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Experimentează raftingul pe râul Cai

Experimentează raftingul pe râul Cai

1 Reviews

Nha Trang / Vietnam

Durată: 7 ore

Furnizor:

Viator

De la 99

Scurtă descriere:

Atacă pragurile abrupte de pe râul Cai în acest tur de o zi entuziasmant care pornește din Nha Trang. Pregătește-te să te uzi și să ai parte de o experiență dinamică, pe râu în jos, de-a lungul a opt kilometri din râul Cai, trecând de praguri, pasaje stâncoase și mici cascade. După această activitate plină de adrenalină, te relaxezi la mal și te bucuri de grătarul delicios de la prânz (inclus), înainte de a te întoarce în oraș.

Repere:

  • Excursie de rafting de o zi din Nha Trang;
  • Trăiești adrenalina coborând pe pragurile râului Cai;
  • Te bucuri, la finalul activității, de un grătar pe malul râului.
  • Activitatea este potrivită oricui, chiar și începătorilor;
  • Echipamentele și instructajul sunt incluse;
  • Acest tur privat asigură atenție personalizată din partea ghidului.

La ce să te aștepți:

Nha Trang nu e faimos doar datorită plajelor sale. Alătură-te unui tur de o zi ca să descoperi natura, făcând rafting într-o activitate amuzantă și provocatoare pe cursul râului. Ești preluat de la hotel la ora 9 dimineața și transferat la punctul de pornire al sesiunii de rafting (la 45 de kilometri de Nha Trang), unde locuiesc 15 grupuri minoritare – 70 % din minoritățile din zonă locuiesc aici).

La sosire, te împrospătezi și te pregătești de experiență, gata să aluneci în josul râului preț de opt kilometri, de-a lungul cărora te așteaptă șase praguri și mici coturi. Râul Cai este, de altfel, foarte sigur și foarte curat.

Prânzul cu grătar este servit pe malul râului, în mijlocul unor livezi, la finalul experienței. După prânz, te mai îmbarci într-o sesiune de rafting pe râu, înainte de a fi transferat înapoi la hotel, unde ajungi în jurul orei 4 PM.  

Vezi și alte experiențe din Nha Trang

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.