Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Experimentează 4 aventuri într-o zi: parasailing, înot cu rechinii & cu pisicile de mare, snorkeling

Experimentează 4 aventuri într-o zi: parasailing, înot cu rechinii & cu pisicile de mare, snorkeling

95 Reviews

Republica Dominicană

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

De la 107

Scurtă descriere:

Experimentează senzațiile a patru aventuri într-un singur tur epic, din Punta Cana. Relaxează-te la bordul unui catamaran cu două punți, descoperă minunile mării și bucură-te de o întâlnire, de aproape, cu viața marină. Fă snorkeling într-o barieră de corali spectaculoasă, înconjurată de pești tropicali, și experimentează momentele distractive ale unui spectacol marin interactiv, cu rechini și pisici de mare. Acest tur popular include băuturi nelimitate pe cea mai bună ambarcațiune pentru petreceri și este perfect pentru a te distra cu familia și prietenii. După ce ai prins gustul vieții subacvatice, exploreaz-o de la suprafață, într-o sesiune de parasailing palpitantă, la o înălțime de aproximativ 150 de metri deasupra apei.  

Repere:

  • Posibilitea de a alege dintre mai multe plecări pe parcursul zilei;
  • Bucură-te de vederi aeriene fantastice;
  • Experiență adecvată pentru familii;
  • Transfer de la un loc central de întâlnire;
  • Experiență romantică, perfectă pentru cupluri.

  

La ce să te aștepți:

Călătorește în confortul unui autovehicul cu aer condiționat de la hotelul tău din Punta Cana spre catamaranul cu două punți și pornește într-o croazieră prin frumusețea uluitoare din Punta Cana, împreună cu un echipaj experimentat. Fă un tur al plajei Bavaro și bucură-te de snorkeling printre recifuri de corali și pești tropicali, sub supravegherea unor scafandri profesioniști.

 

Apoi îndreaptă-te spre un parc marin, unde intri în contact cu pisicile de mare și cu rechinii docili. Înoată și fă snorkeling printre aceste creaturi uriașe și cunoaște mai multe despre ele de la echipa ta de ghizi. După aceea, petrece timp la o piscină naturală reconfortantă, unde înoți și te relaxezi cu o bere rece. Bucură-te de degustări la un bar plutitor și ascultă un DJ local, ale cărui ritmuri pulsează în acest cadru incredibil. Experimentează aceste ape cristaline și emoționante ale oceanului cu jocuri, băuturi și divertisment.

 

Turul tău se încheie cu o aventură epică de parasailing de pe plaja Cortesito. După instructajul de siguranță, zboară în înaltul cerului deasupra uimitoarelor ape albastre și bucură-te de priveliștile tropicale incredibile în timp ce plutești în paradis. Ești adus cu siguranță la mal înainte de a pleca spre hotel pe cont propriu.

 

Vezi și alte experiențe din Republica Dominicană

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.