Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Petreceți o zi explorând peșteri, zburând pe tiroliene și vă bucurați de o experiență all inclusive

Petreceți o zi explorând peșteri, zburând pe tiroliene și vă bucurați de o experiență all inclusive

63 Reviews

Cancun / Mexic

Durată: 12 ore

Furnizor:

Viator

De la 124

Scurtă descriere:

Satisfaceți-vă pofta de aventură într-un tur de o zi la senzaționalul Xplor Adventure Park, cu plecare din Cancun. Bălăciți-vă în apa rece a râurilor subterane; mergeți prin peșteri superbe, pline de stalactite; zburați peste bolta copacilor junglei pe tiroliene de mare viteză; conduceți un vehicul amfibiu pe trasee off-road captivante. Bucurați-vă de un bufet unde puteți mânca cât doriți preparate delicioase, în timp ce sorbiți băuturi răcoritoare de la un bar. În acest tur all-inclusive, transportul de la hotel, taxele de intrare și prânzul sunt acoperite în întregime.

Repere:

  • Bilet de intrare valabil toată ziua la Xplor Adventure Park;
  • Zburați peste bolta copacilor din junglă pe tiroliene multiple, și faceți o săritură palpitantă în caverne sau într-o piscina naturală subterană;
  • Admirați formațiunile antice de stâncă, în timp ce faceți rafting sau înotați prin râurile subterane;
  • Conduceți un vehicul amfibiu prin junglă, pe poduri și în peșteri;
  • Bucurați-vă de un prânz delicios, tip bufet, cu preparate sănătoase;
  • Transferul dus-întors de la majoritatea hotelurilor din Cancun, inclus.

La ce să te aștepți:

Plecați de la hotelul vostru din Cancun și vă relaxați pe parcusul călătoriei de 45 de minute spre Xplor Adventure Park, într-un microbuz cu aer condiționat. Simțiți-vă pulsul cum crește pe măsură ce vă îndreptați direct spre senzaționalul circuit de tiroliene suspendate deasupra pădurii tropicale; zburați deasupra unui peisaj uimitor, la o înălțime de 30 de metri, în viteză mare. Respirați adânc în momentul în care tiroliana coboară în adâncurile unei peșteri subterane, accelerând printre despicături de stâncă și prin grote. Faceți o săritură în apă cu următoarea tiroliană, care se încheie prin a vă arunca în apele strălucitoare ale unei cenote.

Apoi, călătoriți în interiorul vegetației luxuriante a junglei, la bordul unui vehicul amfibiu de ultimă generație. Parcurgeți trasee off-road, albii de râu pline de pietre și poduri suspendate, pe un circuit de cinci kilometri, în timp ce explorați flora și fauna fascinantă a junglei.

Mai departe, coborâți în adâncurile pământului ca să explorați camere subterane secrete, pe o plută. Folosindu-vă mâinile pe post de vâsle, bucurați-vă de o călătorie blândă printre stalactitele și stalagmitele din caverne, înainte de a sări în apă pentru a înota.

Înviorați-vă în facilitățile fabuloase ale parcului, apoi bucurați-vă de un prânz tip bufet cu specialități locale și internaționale; savurați mâncăruri proaspete și sănătoase, inspirate de ingredientele și obiceiurile locale. Relaxați-vă într-un hamac după prânz, după care îndreptați-vă spre microbuz, pentru călătoria de întoarcere la hotelul vostru din Cancun.

Vezi și alte experiențe din Cancun

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.