Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Vizitați Xcaret, înotați, faceți snorkeling și explorați râuri subterane& admirați fauna locală și descoperiți cultura maya

Vizitați Xcaret, înotați, faceți snorkeling și explorați râuri subterane& admirați fauna locală și descoperiți cultura maya

100 Reviews

Cancun / Mexic

Durată:

Furnizor:

Viator

De la 107

Scurtă descriere:

Evadați pentru o zi la Xcaret, parcul arheologic și ecologic din Mexic situat pe Riviera Maya. În această excursie de o zi din Cancun la Xcaret, înotați în lagună, faceți snorkeling în apele limpezi din Marea Caraibilor și descoperiți o rețea de râuri subterane. Vedeți maimuțe, păsări și fluturi pe măsură ce vă plimbați prin junglă la Xcaret și faceți tururi ale siturilor arheologice antice mayașe. După apusul soarelui, bucurați-vă de un spectacol folcloric care evidențiază cultura mayașă din jurul orașului Cancun. Această experiență include transferul dus-întors de la majoritatea hotelurilor din Cancun.

Repere:

  • Excursie de o zi la Xcaret, un parc arheologic aflat pe Riviera Maya;
  • Bucurați-vă de o varietate de activități acvatice, cum ar fi înot, snorkeling și explorarea canalelor râurilor subterane;
  • Vizitați satul mayaș, un pavilion cu fluturi, o grădină de orhidee și un acvariu;
  • Admirați papagali macaw, maimuțe, căprioare și alte animale sălbatice;
  • Urmăriți un show fascinant, cu muzică mayașă și mexicană, lumini și dansuri;
  • Transferul dus-întors de la majoritatea hotelurilor din Cancun, inclus.

La ce să te aștepți:

După ce sunteți preluați de la hotelul vostru din Cancun, călătoriți confortabil, cu un microbuz cu aer condiționat, spre parcul Xcaret din afara orașului Cancun. Această excursie oferă activități pentru toate gusturile, de la istorie la ecologie și aventură. Explorați cavernele subterane din junglă, cândva folosite de mayași pentru ritualuri de purificare, înainte de a naviga spre insula Cozumel, un loc sacru. Căutați din priviri colorații papagali macaw, căprioare și maimuțe, pe măsură ce vă plimbați prin rețeaua de tuneluri subterane.

Descoperiți grădina de orhidee, preferată de iubitorii de natură și de botaniștii amatori. Vizitați pavilionul cu fluturi și crescătoria de păsări, precum și acvariul care găzduiește specimene ale superbelor recife de corali. Îndreptați-vă spre plajă pentru a vă relaxa, a înota în ape liniștite sau a face snorkeling cu țestoasele marine. Cele mai multe dintre aceste activități sunt incluse în biletul vostru de intrare. Prețurile pentru activitățile suplimentare pot varia.

Dacă vreți să vă prelungiți ieșirea la Xcaret din Cancun, rămâneți la spectacolul Excaret Mexico Espectacular, un show plin de divertisment folcloric, dansuri și muzică. Urmăriți povestea istoriei mexicane, din epoca precolumbiene până în zilele noastre, interpretată de artiști.

Xcaret Plus Upgrade:

Bucurați-vă de un prânz tip bufet, ce include suc de portocale și limonadă. Folosiți echipamentul de snorkeling pentru a explora apele parcului Xcaret, și beneficiați de accesul la zona Plus, care include vestiare private și dușuri, într-un spațiu exclusivist. La finalul zilei, sunteți transferați înapoi la hotelul vostru din Cancun.

Vezi și alte experiențe din Cancun

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.