Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Bucurați-vă o zi întreagă de multă distracție în cel mai mare parc acvatic din Mallorca, Aqualand Arenal

Bucurați-vă o zi întreagă de multă distracție în cel mai mare parc acvatic din Mallorca, Aqualand Arenal

14 Reviews

Mallorca / Spania

Durată: 7 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 35

Scurtă descriere:

Relaxați-vă pe șezlonguri, faceți baie în piscine sau testați-vă curajul pe unul dintre multele tobogane cu apă pe care Aqualand Arenal le oferă. Fiind cel mai mare parc acvatic din Mallorca, aici găsiți distracții care să amuze fiecare membru al familiei.

Repere:

  • Bucurați-vă de o zi plină de distracție, la cel mai mare parc acvatic din Mallorca;
  • Testați-vă curajul pe tobogane cu apă, ca Harakiri, Banzai, Kamikaze și Black Hole (gaura neagră);
  • Relaxați-vă într-un mediu prietenos cu familiile, excelent pentru copiii mici;
  • Călătoriți cu un mijloc de transport cu aer condiționat, de la hotelul vostru;
  • Cuceriți valurile în piscina cu valuri!

La ce să te aștepți:

Aqualand Arenal este cel mai mare parc acvatic din Mallorca, cu o gamă entuziasmantă de tobogane cu apă și atracții pentru a încânta fiecare membru al familiei. Relaxați-vă sau redescoperiți-vă simțul aventurii într-o cursă senzațională, plină de adrenalină! Faceți o excursie de o zi, cu preluare de la hotelul vostru, și relaxați-vă într-o atmosferă de familie, la Aqualand Arenal.

 

Sunteți preluați de la hotelul vostru dimineața și sunteți transportați cu un autocar de lux la parcul acvatic. Ghidul vostru local expert vă introduce în atmosfera care vă așteaptă în parc cu informații, fapte și ponturi referitoare la toboganele și atracțiile pe care Aqualand Arenal le oferă.

 

La sosire, testați-vă îndrăzneala pe curenții rapizi, descoperiți Black Hole sau dați din mâini pe toboganele nou-nouțe Harikiri, Banzai și Kamikaze. Există câte ceva pentru fiecare membru al familiei, fie că este vorba despre piscina cu valuri, șezlonguri, cafenele sau unul dintre multele tobogane cu apă.

 

Pentru copiii mai mici, există multe zone speciale, cum ar fi Dragonland și Polynesia. Aqualand Arenal se mândrește a fi un loc prietenos cu familiile, unde copiii mici se pot juca în siguranță.

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.