Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Fă un tur de noapte în Nha Trang și degustă preparate delicioase din fructe de mare

Fă un tur de noapte în Nha Trang și degustă preparate delicioase din fructe de mare

Nha Trang / Vietnam

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 51

Scurtă descriere:

Nha Trang este un oraș aflat la plajă, cunoscut nu doar pentru peisajele superbe, dar și pentru gastronomia delicioasă. Acest tur îți dezvăluie cele mai faimoase locuri din oraș unde poți experimenta savuroasele fructe de mare, noaptea.

Repere:

  • Fă un tur de noapte prin Nha Trang;
  • Mergi pe o tricicletă prin oraș, așa cum fac localnicii;
  • Gustă cele mai savuroase specialități din fructe de mare.

La ce să te aștepți:

La ora fixată, ești preluat de la hotel cu o tricicletă tradițională. Apărut în peisajul local în timpul colonizării franceze, acest vehicul a devenit un mijloc de transport foarte popular. Acum, tricicleta (cyclo) e încă folosită în viața de zi cu zi. Mergând cu ea, experimentezi traiul liniștit al localnicilor.

Ghidul te conduce într-un tur scurt de vizitare, pe măsură ce se lasă seara peste oraș. Noaptea, orașul devine dintr-o dată mai agitat și mai colorat. Te oprești la una dintre aleile locale celebre pentru locurile care vând preparate bazate pe fructe de mare. Acolo observi cum îți sunt gătite delicioasele feluri. Ai de ales dintre pește sau scoici la grătar, calmar la aburi cu ghimbir, melci la aburi sau, în funcție de sezon, chiar și arici de mare la grătar.

Bucură-te de cina stropită cu bere și savurată în briza oceanului și delectează-te cu atmosfera serenă. După cină, ești transportat înapoi la hotel cu tricicleta.  

 

Vezi și alte experiențe din Nha Trang

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.