Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Participă la un curs de gătit cu localnici și învață să faci cele mai bune pachețele de primăvară

Participă la un curs de gătit cu localnici și învață să faci cele mai bune pachețele de primăvară

21 Reviews

Nha Trang / Vietnam

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 23

Scurtă descriere:

Învață să gătești un preparat specific vietnamez, pachețele de primăvară, ca un profesionist, alături de un localnic.

Repere:

  • Înveți să prepari pachețele de primăvară prăjite sau proaspete;
  • Te bucuri de mâncarea acompaniată de băuturi reci;
  • Iei cina tipic vietnameză;
  • Cina are trei preparate;
  • Servești bere și băuturi tipice, locale;
  • Transferul este gratuit (în limita posibilităților).

La ce să te aștepți:

Pachețelele de primăvară sunt printre cele mai populare preparate din Vietnam și un fel de mâncare care apare la toate cinele și petrecerile. Intră în bucătăria unui localnic, care te va învăța cum să prepari ingredientele, cum să rulezi pachețelele și cum să deguști mâncarea.

De asemenea, poți să alegi ce fel de pachețele vei pregăti. Iar dacă te întrebi care îți vor fi pe plac dintre cele prăjite și cele proaspete, probabil că le vei aprecia pe ambele.

Astfel, poți să servești pachețele proaspete la primul fel, și să te bucuri de cele prăjite ca preparat principal. Cel de-al treilea fel al mesei tale constă în fructe sau supă dulce.

Îți poți personaliza experiența, conform preferințelor tale. Trebuie doar să îți anunți ghidul.

Vezi și alte experiențe din Nha Trang

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.