Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Cinează în casa unui localnic și descoperă savoarea preparatelor vietnameze

Cinează în casa unui localnic și descoperă savoarea preparatelor vietnameze

21 Reviews

Nha Trang / Vietnam

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 15

Scurtă descriere:

Cina în care unui localnic este o experiență interesantă, care merită încercată. Savurează gustul tradițional al preparatelor vietnameze, făcute în sânul unei familii.

Repere:

  • Iei cina în casa unor localnici;
  • E posibilă și varianta unui meniu vegetarian;
  • Cina are cinci feluri;
  • Sunt servite bere și băuturi non-alcoolice;
  • Transferul de la hotel este gratuit, conform disponibilității.

La ce să te aștepți:

Trebuie să încerci o cină în casa unor localnici. Aceștia sunt pasionați de gustul autentic al mâncărurilor vietnameze, așa încât te vei bucura de experiența unei cine în familie.

Meniul nu este fix, așa că poate fi personalizat și pot fi incluse acele preparate pe care vrei neapărat să le încerci. Te așteaptă o seară de bună dispoziție și o cină delicioasă.

Din meniu fac parte, la primul fel, tofu înăbușit, cu porc și ouă. Cel de-al doilea preparat este unul pe bază de pește prăjit. Apoi mănânci spanac de apă cu usturoi, supă, și la desert ai parte de fructe sau de o supă dulce.

Oferta poate fi personalizată conform preferințelor tale.

Vezi și alte experiențe din Nha Trang

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.