Acasa Experiențe de călătorie Activități de apă Navighează o jumătate de zi pe un iaht de 12 m lungime pe coastele insulei Mallorca & explorează micul golf Cala Vella

Navighează o jumătate de zi pe un iaht de 12 m lungime pe coastele insulei Mallorca & explorează micul golf Cala Vella

Mallorca / Spania

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

De la 97

Scurtă descriere:

Uită de tot, dar bucură-te și navighează de-a lungul magnificului golf din Palma de Mallorca pe o superbă ambarcațiune cu vele.

Repere:

  • Alege o plecare dimineața sau după-amiaza;
  • Bucură-te de o zi departe de agitația orașului;
  • Băuturi gratis, incluse;
  • Echipament pentru snorkeling, inclus.

La ce să te aștepți:

Bucură-te de o croazieră minunată pe acest iaht fantastic, lung de 12 metri. Pleci din portul turistic Can Pastilla și ridici pânzele spre Cala Vella, traversând golful din Palma. Cala Vella este un mic golf îndepărtat și izolat, accesibil doar pe mare. Acolo ancorezi și te poți bucura de apele de cristal.

În golfuleț, poți să faci o baie răcoritoare, să te relaxezi sau să faci snorkeling sau suping (stand-up paddleboarding) – echipamentul îți este pus la dispoziție – înainte de a te bucura de un picnic delicios, cu fructe de sezon, tortilla spaniolă, „pa amb oli“ cu șuncă și brânză sau pizza, plus băuturi non-alcoolice. Dacă dorești, poți veni cu propria mâncare.

După această experiență relaxantă, navighezi înapoi spre portul Can Pastilla, din inima golfului Palma.

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Activități de apă

Fie că e vorba de croaziere sau de scufundări, sunt unele destinații aflate pe apă către care călătorii migrează tocmai cuprinși de mirajul unor experiențe ce au legătură cu apa. În locurile în care aceasta te îmbie, pur și simplu, să vii, mai ales aflat într-un travel mood activ, alege dintre multele opțiuni care celebrează toate formele în care apa se găsește în natură.

Știi că vrei să plonjezi în cascade, să faci snorkeling într-o mare tropicală sau să navighezi pe cursul liniștit al unui fluviu ce străbate un oraș – am ales pentru tine activitățile care îți vor plăcea, în funcție de locul pe care îl explorezi.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.