Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Relaxează-te în timp ce navighezi cu un catamaran pe apele din jurul Barcelonei

Relaxează-te în timp ce navighezi cu un catamaran pe apele din jurul Barcelonei

41 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 39

Scurtă descriere:

Ieși în largul Mării Mediterane de-a lungul acestei croaziere în Barcelona. Îmbarcă-te la Port Vell (vechiul port) și ridică pânzele. Plutește pe ape în jurul portului din Barcelona și în larg, admirând priveliștile uimitoare ale orașului dintr-o perspectivă nouă. Soarbe din băuturile pe care le primești în timp ce aluneci pe ape și simți briza mării. Poți să alegi dintr-o mulțime de ore de plecare în această excursie, astfel încât să se potrivească programului tău.

 

Repere:

  • Experiență de navigare ce începe din Port Vell, Barcelona;
  • Descoperă portul, bărcile și iahturile sale luxoase;
  • Învață ponturi despre navigare și bucură-te de priveliști de pe mare;
  • Alege în așa fel încât să te bucuri de o gustare ușoară, un brunch sau de băuturi răcoritoare la bord.

La ce să te aștepți:

Începe-ți experiența de navighare cu întâlnirea cu skipperul profesionist la intrarea în Port Vell. De aici, ești condus la ambarcațiune și mergi prin uimitorul port de agrement, unde sunt ancorate toate bărcile și iahturile de lux din Barcelona. După ce asculți instructajul de siguranță și informațiile legate de itinerariu, turul poate să înceapă. În funcție de ce ai selectat când ai făcut rezervarea, navighezi prin port și de-a lungul unei mici părți de coastă, timp de o oră și jumătate (dacă ai ales turul prin port, în care ai parte și de vermut), sau de-a lungul țărmurilor Barcelonei, timp de două ore (dacă ai ales turul ce include un brunch ușor).

 

Ambele itinerarii îți dau ocazia să admiri, de pe mare, punctele majore de interes ale orașului, cum ar fi Monumentul lui Columb sau Sagrada Familia. Dacă vremea este bună, poți face o baie în apele calde ale Mediteranei (doar în turul cu brunch-ul ușor), după care te bucuri de băutura servită la bord înainte de a te întoarce în port.

 

Pe parcursul croazierei poți învăța câte ceva despre navigare sau te poți relaxa pe punte într-o baie de soare în timp ce admiri priveliștile orașului. Odată ce turul se apropie de sfârșit, ambarcațiunea te aduce înapoi în Port Vell, unde experiența se încheie.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.