Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Vizitați împreună cu copiii Muzeul Leonardo da Vinci din Florența, dedicat celebrului artist și inventator

Vizitați împreună cu copiii Muzeul Leonardo da Vinci din Florența, dedicat celebrului artist și inventator

120 Reviews

Florența / Italia

Durată: 40 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 8

Scurtă descriere:

Faceți o incursiune în mintea unui geniu cu un bilet de intrare la Muzeul Leonardo da Vinci din Florența, la câțiva pași de Catedrală. Intrați în lumea lui complexă, dar captivantă, și călătoriți printre invențiile care i-au definit munca de o viață.

Repere:

  • Explorați mintea unui geniu la Muzeul Leonardo da Vinci;
  • Priviți cu uimire replicile fidele al mașinăriilor inventate de el și admirați picturile sale;
  • Opriți-vă la librărie, unde vă așteaptă o mulțime de cadouri simpatice despre Leonardo.

La ce să te aștepți:

Ajungeți pe cont propriu la Muzeul Leonardo da Vinci din centrul Florenței, la câțiva pași de Dom, catedrala florentină, pe Via dei Servi, și descoperiți o expoziție extrem de prietenoasă cu familiile cu copii, care le va stârni curiozitatea celor mici.

 

Minunați-vă de mașinăriile reconstruite la scară după conceptele lui da Vinci. Aflați despre cum a studiat el anatomia și vedeți replici la rezoluție mare, luminate din spate, ale celor mai faimoase picturi ale lui, care îi arată în detaliu măiestria tehnică, medicală și artistică.


Organizată în patru secțiuni – pământ, apă, aer și foc – expoziția cu indicații în limbile italiană, engleză, franceză, germană, spaniolă și rusă este foarte accesibilă. De asemenea, ecranele multimedia spun povestea vieții și operei extraordinare a artistului și inventatorului.

Vezi și alte experiențe din Florența

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.