Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Vizitează frumoasele așezări Puerto Soller & Valldemosa și admiră lucrări ale lui Miro & Picasso

Vizitează frumoasele așezări Puerto Soller & Valldemosa și admiră lucrări ale lui Miro & Picasso

6 Reviews

Mallorca / Spania

Durată: 8 ore

Furnizor:

Viator

De la 35

Scurtă descriere:

Petrece o zi întreagă adâncit în frumusețea munților de pe coasta de nord din Mallorca și în cea a lanțului muntos Serra de Tramuntana, inclus în patrimoniul mondial UNESCO. Călătorește cu un tramvai vintage spre fermecătorul Puerto Soller, unde poți admira lucrări originale de Miro și Picasso și unde mergi într-un tur ghidat ale atracțiilor satului. Admiră vederile spectaculoase pe măsură ce autocarul tău străbate drumurile montane și bucură-te de timpul plăcut în care explorezi îndrăgitul oraș Valldemosa.

Repere:

  • Fă un tur al frumoaselor așezări montane Puerto Soller și Valldemosa;
  • Călătorește prin lanțul muntos Tramuntana, inclus în patrimoniul mondial UNESCO;
  • Vezi picturi și obiecte de ceramică originale, semnate de Miro și Picasso;
  • Mergi cu un tramvai vintage spre Puerto Soller;
  • Tur condus de un ghid local.

La ce să te aștepți:

Această excursie de o zi întreagă începe dimineața devreme, cu preluarea de la hotelul tău sau de la cel mai apropiat punct de întâlnire. Fii atent că tururile încep doar de la hotelurile din zona de nord din Mallorca sau de la punctele de întâlnire din apropiere.

De îndată ce-ți întâlnești ghidul, urcă în autocarul cu care ești condus spre valea Soller, din munți. Mai întâi vizitezi Puerto Soller, pentru aproximativ o oră. Hoinărește în jurul străzilor principale și descoperă-i monumentele unice.

După aceea, iei tramvaiul spre satul Soller. Ajuns acolo, ai posibilitatea de a vizita expoziția de obiecte de ceramică semnate de Picasso și picturi ale lui Miro. După ce admiri lucrările ambilor artiști, mergi într-o plimbare prin sat, în care descoperi piața sa principală, fațada modernistă a bisericii sau casa modernă Can Prunera. Apoi ai timp liber ca să te plimbi și să te bucuri de un prânz (pe propria cheltuială).

Turul continuă cu autocarul, călătorind pe frumoasele drumuri montane și trecând de alte noi locații cunoscute, cum ar fi Llucalcari, Deia și La Foradada.

Odată ce ajungi la frumosul sat Valldemosa, ai timp liber pe care să-l petreci în această localitate și să descoperi atracțiile locale, ca mănăstirea Carthusian, sau să încerci câteva tapas locale în timp ce te relaxezi după-amiaza.

Când turul se apropie de sfârșit, autocarul te poartă înapoi la hotelul tău.

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.