Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Vizitează partea de nord a insulei într-un tur pe uscat și pe apă: Colomer, plaja Formentor & portul Pollensa

Vizitează partea de nord a insulei într-un tur pe uscat și pe apă: Colomer, plaja Formentor & portul Pollensa

23 Reviews

Mallorca / Spania

Durată: 8 ore

Furnizor:

Viator

De la 28

Scurtă descriere:

Descoperă atracțiile principale ale coastei de Nord în acest tur divers de o zi întreagă. Cumpără produse proaspete la o piață locală, plimbă-te sau înoată de-a lungul plajei în Formentor și admiră vederile spectaculoase de la punctul de observație din Colomer și munții Tramuntana, aflați în patrimoniul UNESCO. Ai parte și de o perspectivă de pe apă, în timpul unei călătorii cu barca din Portul Pollensa, unde petreci timp pe cont propriu ca să explorezi fermecătorul orășel.

Repere:

  • Raport excelent calitate-preț;
  • Transferul de la hotel este inclus;
  • Ghid profesionist, prietenos și informat;
  • Tur narat în întregime.

La ce să te aștepți:

În această excursie de o zi, ești preluat dimineața de la hotel și mergi întâi la o piață locală. Miercurea vizitezi piața Sineu, marțea – piața Alcudia, și duminica vizitezi atât piața Pollensa, cât și Alcudia. La piață, ai mai mult de o oră să explorezi și să faci cumpărături. Mai târziu, mergi către punctul de observație de la Colomer, de-a lungul unuia dintre cele mai frumoase drumuri din Mallorca, construit în 1929, care trece prin lanțul muntos aflat în patrimoniul UNESCO, Tramuntana, și te bucuri de priveliști panoramice ale portului Pollensa.

Prima oprire este punctul de observație de la Colomer, unde poți să faci fotografii excelente și te bucuri de priveliștea Cap Formentor, de culoarea albastră a mării și de vârfurile dramatice. Apoi vizitezi plaja Formentor. Ai destul timp să te plimbi pe plajă și să înoți în apele ca cristalul ale acestei plaje cunoscute, sau chiar să faci o plimbare până la hotelul Formentor.

Următoarea parte a călătoriei este o experiență de aproximativ 25 de minute cu barca, de la plaja Formentor la Portul Pollensa. Ai șansa să te bucuri de niște priveliști unice ale munților Tramuntana, ale coastei dramatice, ale golfului și portului Pollensa, pe care le poți vedea doar de pe mare. Ajungi la Puerto Pollensa și ai timp liber. Sunt multe opțiuni pentru tine aici, să te plimbi prin port, să iei prânzul sau să te relaxezi și să te bronzezi pe plajă. 

Apoi ajungi iarăși la microbuz și ești condus înapoi la hotel.

Opțiunea de plecare de pe coasta de nord (Can Picafort, Port Pollensa, Port Alcudia, Playa de Muro) este o alternativă de o jumătate de zi cu un autobuz decapotat, care te duce pe Formentor, cu o oprire de 25 de minute la Colomer, o vizită la plaja Formentor cu o oră și jumătate timp liber și o croazieră de o jumătate de oră cu barca.

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.