Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Aventurează-te într-un tur plin de adrenalină și distracție: 90 de minute safari cu un jet-ski până în Formentor

Aventurează-te într-un tur plin de adrenalină și distracție: 90 de minute safari cu un jet-ski până în Formentor

2 Reviews

Mallorca / Spania

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 254

Scurtă descriere:

Mergi cu un jet-ski spre cele mai frumoase locuri de pe coasta de nord din Mallorca și experimentează insula dintr-o perspectivă diferită. Plonjează în mare și înoată alături de pești. Treci de far în Aucana, vezi Eagles Nest la Coll Baix și multe altele.

Repere:

  • Vezi peisajele magnifice de pe coasta de nord a Mallorcăi;
  • Crește-ți adrenalina conducând un jet-ski;
  • Alege momentul de plecare care îți convine.

La ce să te aștepți:

Experimentează adrenalina unei călătorii cu jet-ski-ul și bucură-te de 90 de minute de amuzament incitant pe drum către Formentor. Mergi către docuri (sau ești transferat acolo) și apoi călătorești cu barca spre o platformă de pe mare unde te așteaptă jet-ski-urile.

Un instructor experimentat îți furnizează regulile foarte importante de siguranță și îți spune cum funcționează jet-ski-ul. Apoi treci la comandă și te îndrepți spre golfurile pustii și plajele ce stau lângă ape clare precum cristalul. Treci de far la Aucana și vezi "Eagles Nest" pe plaja Coll Baix. Continui spre Pollensa și descoperi câteva colțuri spectaculoase din Mallorca, precum Formentor, Cala Murta și Cala Enogosauba.

Plonjează în apă și înoată alături de mulțimile de pești în timpul opririlor.

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.