Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Admiră frumoasele peisaje din Mallorca într-un tur de o zi: plimbare cu barca & tren vintage

Admiră frumoasele peisaje din Mallorca într-un tur de o zi: plimbare cu barca & tren vintage

42 Reviews

Mallorca / Spania

Durată: 8 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 65

Scurtă descriere:

Descoperă peisajele superbe ale coastei de Vest din Mallorca în acest tur de o zi. După ce ești preluat de la hotel sau din port, mergi cu un microbuz spre munții (parte din patrimoniul UNESCO) Serra de Tramuntana, ale căror vârfuri formidabile de calcar se înalță deasupra coastei. Urmează drumurile către La Calobra, unde prinzi o ambarcațiune spre satul de coastă Port Soller. După ce ai timp să îl petreci așa cum dorești, iei tramvaiul spre Soller, ca să îți închei turul cu o plimbare prin valea Soller cu un tren vintage.

Repere:

  • Tur de o zi de vizitare a Mallorcăi;
  • Descoperă frumusețea naturală a insulei;
  • Mergi prin locația UNESCO Serra de Tramuntana;
  • Privești coasta superbă într-o excursie cu barca din La Calobra;
  • Vizitezi popularul sat de coastă Port Soller;
  • Călătorești spre Son Reus la bordul unui tren vintage din lemn.

La ce să te aștepți:

Urcă la bordul unui microbuz dotat cu aer condiționat la hotelul tău din Mallorca și pregătește-te să fii uimit de comorile culturale și naturale din Mallorca. Pe măsură ce ghidul tău îți furnizează comentarii, absorbi vederile panoramice din Tramuntana – lanțul muntos care e parte din patrimoniul UNESCO – și vezi formațiunile stâncoase pe drumul spre La Calobra. La sosirea în satul de pe mal petreci ceva timp liber relaxându-te pe plajă sau energizându-te cu băuturi răcoritoare, pe propria cheltuială. Împrospătat, te îmbarci pe un vas pentru o croazieră de 40 de minute către Port Soller, un sat frumos, celebru pentru monumentele istorice și pentru peisaj.

De-a lungul călătoriei, te minunezi de apa iridescentă, de vârfurile dramatice și de formațiunile stâncoase, înainte de a te relaxa în Port Soller. Apoi, ia tramvaiul pe uscat spre Soller, pentru o plimbare înainte de a te urca într-un tren de lemn către Son Reus. Ruta istorică oferă o abundență de priveliști cu măslini și văi superbe, așa că asigură-te că privești pe fereastră pe parcurs. Cobori la Son Reus și te relaxezi pe drumul înapoi către hotelul tău din Mallorca.

Vezi itinerariul pentru o listă completă a zonelor cu hoteluri care includ transferul.

Itinerariu:

Zona de nord include următoarele locații: Port Alcudia, Port Pollensa, Cala San Vicente, Playa de Muro, Can Picafort.

Zona de sud include următoarele locații: Paguera, Camp de Mar, Santa Ponsa, Cala Viñas, Magalluf, Palmanova, Cala Mayor, Portals Nous, Illetes, Palma, Son Armadans, Arenal, Can Pastilla, Playa de Palma.

Zona de est include următoarele locații: Colonia Sant Jordi, Cala Santanyi, Cala Figuera, Cala Barca, Porto Petro, Cala Dor, Cala Ferrera, Cala Egos, Porto Colom, Calas de Mallorca, Cala Domingos, Cala Murada, Cala Ratjada, Canyamel, Font de Sa Cala, Cala Mesquida, S'illot, Cala Millor, Cala Bona, Costa de los Pinos, Porto cristo, Sa Coma.

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.