Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Îndrăznește să te arunci în apele oceanului de pe una din stâncile din Serra de Tramuntana – sit UNESCO

Îndrăznește să te arunci în apele oceanului de pe una din stâncile din Serra de Tramuntana – sit UNESCO

23 Reviews

Mallorca / Spania

Durată: 4 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 59

Scurtă descriere:

Simte adrenalina cum crește în timp ce mergi în zigzag de-a lungul ravenelor stâncoase, cobori în rapel pe stânci perpendiculare și sari în lagune albastre uimitoare, în acest tur distractiv, de patru ore și jumătate, în Mallorca. Pune-ți costumul din neopren și pregătește-te pentru o aventură îndrăzneață, în inima munților Serra de Tramuntana, ce fac parte din patrimoniul mondial UNESCO, și sari de pe marginea stâncilor în piscinele cu apă rece. Acest tur în grup mic este limitat la opt persoane și include instrucțiuni complete, așa că nu este nevoie de nici o experiență.

Repere:

 

  • Aventură de sărituri de pe stânci, de patru ore și jumătate, în Mallorca;
  • Explorează lanțul muntos Serra de Tramuntana, inclus în patrimoniul mondial UNESCO;
  • Coboară în rapel cu fața spre stâncă și sari de pe margini înalte;
  • Aruncă-te în curenți care curg rapid și cațără-te pe terenuri stâncoase;
  • Bucură-te de vederi panoramice, peste vârfurile munților din Mallorca;
  • Tur în grup mic, limitat la opt persoane, ce asigură atenție personalizată din partea ghidului.

La ce să te aștepți:

Urcă la bordul unui microbuz dotat cu aer condiționat, la hotelul tău din Mallorca, și călătorește spre lanțul muntos Serra de Tramuntana, inclus în patrimoniul modial UNESCO.

 

La sosirea la tabăra de bază, pune-ți costumul din neopren, securizează-ți harnașamentul și ascultă instructajul de siguranță oferit de instructor. De îndată ce te simți încrezător, pornește în aventura de sărit de pe stânci și simte adrenalina cum crește.

 

Alături de instructorul tău, cobori în rapel cu fața spre stâncă, sari de pe stânci în piscine naturale și te avânți în curenți cu ape repezi ­– te bucuri de o experiență moderată sau trepidantă, în funcție de nivelul de îndemânare și preferințe.

 

Când bătăile inimii îți revin la normal, mergi înapoi la vehicul și admiră Serra de Tramuntana în timpul călătoriei de întoarcere la hotelul tău din Mallorca.

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.