Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Explorează și înoată în apele din Cova de Coloms, o grotă accesibilă doar prin apă

Explorează și înoată în apele din Cova de Coloms, o grotă accesibilă doar prin apă

12 Reviews

Mallorca / Spania

Durată: 6 ore

Furnizor:

Viator

De la 59

Scurtă descriere:

Încântă-ți latura aventuroasă cu un tur incitant de șase ore al peșterilor marine din Cova de Coloms în Mallorca, ce include transferul de la și spre hotel. Treci de pasaje stâncoase, prin lacuri subterane și minunează-te în fața stalagmitelor strălucitoare, explorând unele dintre cele mai impresionante grote din Insulele Baleare. Această aventură cu un grup mic este limitată la doar opt persoane, tot echipamentul este inclus și nu este necesar să ai experiență.

Repere:

  • Experiență de 6 ore în grotele din Cova de Coloms;
  • Te plimbi și înoți prin peșterile subterane alături de ghidul tău;
  • Afli cum s-au format grotele de-a lungul milioanelor de ani;
  • Te minunezi de formațiunile naturale, precum lacurile subterane și stalagmitele;
  • Grup mic, limitat la 8 persoane, ce asigură o atenție personalizată din partea ghidului.

 

La ce să te aștepți:

După ce ești preluat de la hotel, îți întâlnești ghidul și te relaxezi în microbuzul dotat cu aer condiționat, de-a lungul coastei curbate a Mallorcăi. Ascultă istorisiri despre istoria geologică a Cova de Coloms – caverne subterane formate cu milioane de ani în urmă – și simte cum îți crește încântarea când sosești la malul apei. Pune-ți costumul și mergi pe mal către grote, la intrare e nevoie să începi să înoți ca să ajungi la atracțiile preistorice.

 

Acolo, în întuneric, te strecori, înoți și te plimbi prin labirintul de peșteri, alături de ghidul tău. Admiri lacurile subterane sclipitoare, stalagmitele ascuțite și depozitele roșii de minerale. După ce ai explorat cu atenție Cova de Coloms, te întorci pe uscat și reflectezi la experiența ta inedită, în timpul drumului de întoarcere către hotel.

 

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.