Acasa Travel Moods Romantic În căutarea frumuseții - luna de miere în Vietnam (I): Nha Trang

Travel Mood Romantic

În căutarea frumuseții - luna de miere în Vietnam (I): Nha Trang

Luna de miere în Vietnam poate începe de oriunde, căci țara are atâtea locuri spectaculoase de descoperit și destinații romantice de explorat încât cu greu vă vor fi suficiente zilele rezervate acestei călătorii către cele mai romantice locuri din lume.

Luna de miere în Vietnam vă poate duce în mai multe locuri. Din Nha Trang, una dintre cele mai romantice destinații pentru luna de miere în Vietnam, și până în Hoi An și Hanoi descoperiți o cultură fascinantă, peisaje uluitoare, peșteri și golfuri, insule și vaste plantații de orez, o tradiție culinară excelentă și experimentați în doi momente ce vor deveni amintiri de neuitat!

Sunt multe motivele pentru care să alegeți o lună de miere în Asia, iar aici regăsiți câteva dintre cele mai spectaculoase.

1. O croazieră în golful Nha Trang

Golful Nha Trang este unul dintre cele mai frumoase colțuri de lume, ce și-a câștigat, pe măsură ce a început să fie descoperit, un binemeritat loc în rândul celor mai căutate destinații exotice pentru luna de miere.

Plaje întinse, de un alb pur, ce pătrund în taină în ape calde și clare, insule tropicale ce ies rotunde la suprafață, mândre în mijlocul apelor, parcuri și grădini mereu verzi, râuri ce se varsă în aceeași mare, în curgerea continuă a timpului fluviu, ce prevestește clipe de un romantism aparte în acest golf fabulos, niciodată aceleași, dar mereu intense și autentice, așteaptă în continuare să fie descoperite și trăite în doi.

O croazieră în golf cu o ambarcațiune tradițională este promisiunea unei incursiuni în această natură darnică în frumusețe, în care își găsesc locul sate idilice de pescari. Lăsați-vă purtați pe apele golfului și răsfățați-vă în acest decor superb cu specialități culinare desăvârșite, în timp ce îi deslușiți minunile.

2. Pe plaja Nha Trang, până la apus

Plaja Nha Trang nu este doar un loc în care stați împreună întinși sub un soare ce strălucește în ape azurii, într-un joc de reflexii și oglindiri nesfârșite, ci este și punctul de pornire într-o serie de aventuri ce cheamă și cuceresc numaidecât.

Fie că alegeți o sesiune de snorkeling, în descifrarea coloratei lumi subacvatice, sau de sailing, la bordul unor ambarcațiuni purtate mereu de un vânt prielnic, fie că vă plimbați cu caiacul sau că faceți windsurfing, cucerind val după val, plaja Nha Trang nu plictisește niciodată. Și cum toate acestea se succed de la sine, realizați că se apropie sfârșitul zilei doar în momentul în care apusul splendid începe să schimbe culorile golfului, într-un amestec de nuanțe calde, a căror intensitate vă copleșește și vă acoperă deopotrivă.

3. O incursiune inedită în orașul Nha Trang

Explorați orașul într-un tur cu valențe romantice, care vă poartă, la bordul unei triciclete tradiționale, conduse de un localnic, pe cele mai importante străzi ale orașului.

Nu vă rămâne decât să vă așezați confortabil și să admirați atracțiile turistice și apoi fermecătoarea plajă, de pe faleza care deschide priveliști cuceritoare.

pin icon

Citește și alte articole despre Vietnam

4. O zi în parcul de distracții Vinpearl

Luna de miere în Vietnam promite și distracții pe măsură. Luați telecabina din Nha Trang și traversați întinderea de apă ce desparte plaja de insula care găzduiește parcul de distracții Vinpearl. Admirați golful în toată splendoarea lui de aici, de sus, și pregătiți-vă de momentele care sunt cu atât mai distractive cu cât sunt trăite în doi.

O mare varietate de tobogane de apă, piscine tematice, cum ar fi piscina cu valuri, ce simulează condițiile naturale de pe mare, de la valurile agitate până la puternicele valuri provocate de furtuni, imensul acvariu, cu al său tunel prin care sunteți purtați în lumea subacvatică și admirați sute de specii de pești colorați, diferitele roller-coastere și carusele și o mulțime de alte jocuri așteaptă să fie încercate, într-un amestec de senzații tari și amuzante. Să nu mai vorbim de spectacolele cu minunații delfini și haioasele foci de care vă puteți bucura.

5. Vizitați insula Hon Mieu

Urcați din nou pe vas, într-un tur al insulei Hon Mieu, și nu regretați nici o clipă alegerea. Briza mării, pe care o simțiți într-o adieră plăcută, care vă învăluie și vă apropie, anunță noi clipe emoționante, pe care le petreceți împreună în acest golf superb. Cum acostați, înotați în apele mării și leneviți apoi pe fâșia de nisip, în aceeași briză liniștitoare. Mergeți la acvariul Tri Nguyen, ce seamănă cu o bizară corabie, și pătrundeți în lumea marină.

6. O cină romantică pe plajă

Nha Trang este una dintre cele mai potrivite destinații pentru luna de miere și datorită faptului că majoritatea resorturilor organizează cine romantice pe plajele din apropiere.

Fiindcă ce poate fi mai romantic decât o cină în doi, la lumina lumânărilor, pe plaja acoperită de un cer înstelat ca de poveste, în timp ce vă bucurați de preparatele rafinate și vă pierdeți privirile în apele ce oglindesc o lună suverană?

6. Pe ape, spre insula Mun

Sunt multe locuri superbe în exoticul golf Nha Trang care merită să fie descoperite în luna de miere petrecută în Vietnam. Insula Mun este unul dintre ele, datorită multitudii de pietre negre ca abanosul, ce-i asigură un specific aparte.

Spectaculoasa insulă este, în același timp, și cel mai bun loc de snorkeling din Vietnam. Convingeți-vă singuri și mergeți într-o croazieră privată, care vă dezvăluie frumusețea unică a insulei și bucurați-vă de snorkeling de cea mai bună calitate. Continuați apoi explorarea golfului, pescuiți și luați masa la un restaurant pe malul apei de pe insula Bamboo.

7. O croazieră în noaptea din golf

Urcați la bordul unei ambarcațiuni tradiționale și umpleți-vă sufletul cu momente romantice de neuitat într-o croazieră de noapte în golful Nha Trang.

Frumusețea golfului, în timp ce vă adânciți în apusul care îl înghite treptat, este multiplicată în momentul în care noaptea pune stăpânire peste ape și insule, peste voi, cei care vă bucurați de fructele de mare, de băuturile rafinate și de muzica ce acompaniază plutirea pe ape sub cerul înstelat. Orașul iluminat în zare și luminile ce pâlpâie vag în depărtare de pe bărcile pescarilor completează acest cadru feeric.

Hoteluri romantice:

Six Senses Ninh Van Bay

Șarmul acestui resort luxos vă cucerește rapid, nu doar prin așezarea sa privilegiată în golful Nha Trang, de unde se zăresc marea, plaja cu nisipuri albe, palmierii ce o străjuiesc sau munții acoperiți mereu de verdeață, ci și prin serviciile impecabile și vilele sale, a căror arhitectură încorporează tradițiile din Vietnam într-un stil în perfectă armonie cu cadrul natural spectaculos în care se află.

Bucurați-vă de acest frumos resort, de piscinele, restaurantele și de sesiunile relaxante de spa pe care le oferă și lăsați-vă simțurile alintate în permanență.

Review-uri / Tarife

Amiana Resort

Luna de miere petrecută la Amiana Resort este o promisiune paradisiacă. Resortul de 5 stele, premiat în repetate rânduri, este așezat într-un colț spectaculos al golfului Nha Trang, care bucură privirea și sufletul.

Numeroasele sale vile și camere spațioase, cu vedere la mare sau spre grădini atent amenajate, piscinele sale, dintre care se remarcă uimitoarea piscină cu apă de mare, cea mai mare de acest fel din Vietnam, laguna privată, cu a sa plajă acoperită de un nisip alb și fin ce se întinde în apele cristaline ale mării, serviciile, spa-ul și multe altele vă așteaptă în vacanța în doi din Vietnam.

Review-uri / Tarife

Mia Resort Nha Trang

Printre cele mai bune resorturi din Nha Trang se numără și Mia Resort, un loc perfect pentru a trăi clipe pline de relaxare și de confort.

Camerele, vilele și apartamentele resortului, apoi vila cu privire la mare, cu a sa infinity pool, restaurantul, unul dintre cele mai bune din Vietnam, dar și spa-ul remarcabil definesc acest loc în care vă petreceți momentele de liniște în luna de miere din Vietnam.

Review-uri / Tarife

Vinpearl Luxury Nha Trang

Să petreceți luna de miere pe o insulă în Vietnam nu este doar un vis frumos, ci o dorință care poate fi transformată în realitate. Resortul Vinpearl Luxury, situat pe insula Hon Tre din golful Nha Trang, este destinația ideală pentru a petrece o vacanță romantică de neuitat alături de persoana iubită.

Respectând standardele unui resort tropical de lux, numeroasele vile de pe coastă, dotările, piscinele private, plajele superbe și serviciile de calitate vă oferă tot confortul și intimitatea de care aveți nevoie.

Review-uri / Tarife

Când să mergeți:

De obicei, vremea în Nha Trang este călduroasă și umedă în primele 8 luni ale anului, după care începe musonul tropical, care ține din septembrie până în decembrie. Cea mai bună perioadă în care să vă petreceți luna de miere aici este între lunile februarie și mai, când se înregistrează temperaturi perfecte de 26 - 27 de grade Celsius. Între mai și august vă bucurați de vară, cu temperaturi ce rar depășesc 30 de grade Celsius, și care este și cea mai secetoasă perioadă a anului. Așa că oricând între ianuarie și august puteți merge fără griji în Nha Trang pentru o lună de miere de vis.

Daca vrei sa faci din sejurul tău în Vietnam o experiență de neuitat și să îți  planifici singur propria ta vacanță pleacă de la inspirația din acest articol,  completează cu alte idei din zona de Experiențe si gasește furnizorii potriviți pentru ceea ce iți dorești în baza noastră de Informații Utile.

Sursa foto: Luna de miere în Vietnam: Nha Trang

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.