Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Experimentează adrenalina într-o escaladare în munții din centrul Insulei Mallorca

Experimentează adrenalina într-o escaladare în munții din centrul Insulei Mallorca

Mallorca / Spania

Durată: 4 ore

Furnizor:

De la 63

Scurtă descriere:

 Țintește către cer într-o aventură de escaladă de jumătate de zi în Mallorca. Conceput pentru cățărătorii fără experiență și cu tot echipamentul pus la dispoziție, este o modalitate excelentă de a obține vederi panoramice ale peisajului interior al insulei și de a învăța mișcările esențiale ale escaladei de la instructorul expert.

Repere:

  • Experiență de escaladă de patru ore în Mallorca;
  • Admiră frumusețea peisajelor interioare stâncoase din Mallorca;
  • Vezi priveliștile panoramice din vârf, apoi coboară înapoi pe pământ;
  • Turul include tot echipamentul necesar, dar și transferul de la și spre hotel;
  • Nu este nevoie de experiență în cățărări, experiență adecvată pentru începători.

La ce să te aștepți:

În vreme ce Mallorca este faimoasă pentru plajele și pentru țărmurile sale stâncoase, interiorul insulei oferă un întreg univers de roci care merită să fie explorat. După ce ești preluat dimineața de la hotel, călătorește pe uscat spre tabăra de cățărări ce se află între dealurile și vârfurile din zona rurală. Pregătește-te pentru escaladă cu un instructaj de siguranță și cu o introducere în tot echipamentul de care ai nevoie, care include o cască de protecție și harnașament.

 

Când ești pregătit, îți începi escalada pe rocile naturale, folosind atât forța părții de sus a corpului, dar și pe cea a picioarelor, ca să împingi și să urci până în vârf. Instructorul tău este aproape în tot acest timp, ca să îți furnizeze sfaturi și să îți asigure securitatea.

 

Odată ajuns în vârf, ia o pauză și admiră vederile panoramice ale zonei rurale din Mallorca. Ca să cobori, pune-ți toată greutatea în ham, apucă funia și fă-ți drum în jos folosind tehnici de rapel. Celebrează-ți noile aptitudini pentru cățărare și relaxează-te pe drumul înapoi către hotel, unde turul tău de patru ore se încheie devreme după-amiaza.

 

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.