Acasa Experiențe de călătorie Activități în natură Închiriază un scuter, plimbă-te pe insulă ca un localnic & admiră peisajele superbe

Închiriază un scuter, plimbă-te pe insulă ca un localnic & admiră peisajele superbe

25 Reviews

Mallorca / Spania

Durată:

Furnizor:

Get Your Guide

De la 41

Scurtă descriere:

Explorează fermecătoarea insulă Mallorca cu scuterul și călătorește ca localnicii. Cu o serie de scutere din care să alegi și cu cinci centre de închiriere pe insulă, în curând ești pe drum, descoperind orașele pitorești și plajele izolate.

Repere:

  • Închiriază un scuter în Mallorca și călătorește pe insulă ca localnicii;
  • Explorează o nouă parte a insulei, trecând de peisaje pitorești și de sate idilice;
  • Bucură-te de liniștea pe care ți-o oferă pachetele excelente de asigurare;
  • Profită de cele cinci centre de închiriere din Mallorca, ceea ce face mai ușor să găsești un scuter și să pornești la drum.
  • Călătorește cu scutere de înaltă calitate, de încredere, ce includ și modele de 125 cc.

La ce să te aștepți:

Cel mai bun mod de a explora insula Mallorca este cel în care o fac localnicii: pe propriul tău scuter. Urcă pe un scuter și fă-ți propriul traseu de-a lungul drumurilor pitorești. Cu scutere de înaltă calitate, de la cinci centre de închiriere diferite, este ușor să vezi tot ce are mai bun de oferit Mallorca. Închirierea unui scuter este ideală pentru cei care vor să exploreze insula și peisajele sale frumoase și nu vor să aibă de a face cu taxiurile sau cu transportul public local.

 

Poți alege între o varietate de scutere, și să te bucuri de liniștea unei asigurări complete. Toate scuterele sunt de calitate înaltă și sunt însoțite de servicii de încredere, oriunde te afli pe insulă.

 

Descoperă o latură cu totul nouă din Mallorca, în timp ce explorezi insula cu ușurință. Mergi spre dealuri, îndreaptă-te spre plaje ascunse sau doar simte vântul prin păr și soarele pe brațe pe măsură ce te avânți pe drumurile prăfuite, prin orașele pitorești.

Vezi și alte experiențe din Mallorca

Activități în natură

Unele destinații te cheamă să te cufunzi în natură, pentru că atuul lor principal este poziționarea geografică privilegiată în mijlocul unor locuri înzestrate natural cu frumuseți uluitoare. Dacă te atrag priveliștile unice și acele activități prin care descoperi locuri unice, atunci când călătorești spre locuri renumite pentru asta, și te afli în travel mood activ sau de evadare, alege activități în natură.

Respiră atmosfera locului, alegând experiențele care te aduc mai aproape de ocean sau de crestele munților, care te poartă dincolo de cărările prea umblate, astfel încât să cunoști cât mai autentic și să îți trăiești la maximum vacanța. Nimic nu se compară cu evadarea în natură, iar aceste experiențe ți-o demonstrează din plin.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.