Acasa Travel Moods Relaxare Vacanţă în Thailanda & Vietnam: experimentează luxul autentic cu Six Senses

Travel Mood Relaxare

Vacanţă în Thailanda & Vietnam: experimentează luxul autentic cu Six Senses

O vacanță în Thailanda sau Vietnam este ceea ce îți dorești atunci când vrei să te bucuri de tot confortul, dar și de un cadru natural unic în lume, în mijlocul căruia să te relaxezi în voie.

Alege o vacanță în Thailanda sau Vietnam când te afli într-un travel mood de relaxare și când vrei să îți oferi o experiență luxoasă, care îți răsfață toate simțurile.

Sunt multe motive pentru care ar trebui să faci asta, dar printre cele esențiale se numără faptul că luxul autentic este mult mai avantajos ca preț în această zonă a lumii. Cu servicii impecabile, hotelurile din această parte a globului sunt deja faimoase pentru felul în care știu să anticipeze nevoile călătorilor cu gusturi mai speciale.

În plus, dacă îți place să te răsfeți din când în când (și cui nu îi place?), vei aprecia faptul că multe dintre hotelurile Six Senses din Asia se află în locații speciale, a căror frumusețe spectaculoasă îți taie răsuflarea.

Doar aruncă o privire peste contextul natural care găzduiește Six Senses Yao Noi, Six Senses Ninh Bay sau Six Senses Con Dao, ca să vezi de ce aceste colțuri de paradis ar trebui să fie gazdele următoarelor tale momente de răsfăț.

Conceptul de travel Six Senses revoluționează felul în care călătorim, bazându-se pe emoție, intuiție și conexiune umană atât cu ceilalți, cât și cu natura din jur, astfel încât să îți ofere o experiență cu totul specială a unei vacanțe.

De la felul în care sunt construite resorturile, prin metode axate pe practicile locale, folosind design indigen și artizani din zonă, la sursele de ingrediente pentru restaurante – adică fermierii și pescarii locali, și la descoperirea celor mai autentice locuri în care locuitorii acestor regiuni își petrec timpul liber, filosofia Six Senses este fondată pe interacțiunea firească cu cultura locală.

Iar dezvoltarea hotelurilor respectă în orice moment mediul și resursele naturale, sustenabilitatea fiind mereu pe primul loc.

Fiecare aspect al vacanței tale, atunci când alegi conceptul Six Senses, este luat în considerare cu maximă atenție, și poate că nici unul nu este mai important decât somnul, garanția că te vei întoarce din sejurul tău odihnit și energizat. Pentru aceasta, conceptul Sleep with Six Senses înseamnă personalizarea experienței tale până în cele mai mici detalii, astfel încât odihna să nu îți fie tulburată de nimic.

Mai ia în considerare și faptul, deloc de ignorat, că turoperatorul german DERTOUR are oferte speciale foarte avantajoase, cum sunt cele Early Booking sau cele care îți aduc nopți gratuite (adică poți plăti doar 5 nopți pentru un sejur de 7 nopți, de exemplu).

Tot ce trebuie să faci ca să ai parte de o vacanță în Thailanda sau Vietnam cum nu ai mai trăit este să contactezi una dintre agențiile acreditate DERTOUR în România – iar de acolo lucrurile devin foarte simple. Iar dacă nu te hotărăști între opțiunile de cazare, am selectat pentru tine lista scurtă a celor mai frumoase și mai luxoase destinații.

Vacanță în Thailanda

Six Senses Yao Noi

Pe o insula mica din golful Phang Nga, Six Senses Yao Noi este resortul în care regăsești intimitatea perfectă pentru o vacanță în Thailanda, într-un cadru natural desăvârșit, în care vegetația însăși stabilește limitele dintre vilele superbe, iar priveliștea mării te însoțește la fiecare pas (dacă nu alegi cumva vilele cu vedere spre munte).

Aici apreciezi cu adevărat grija la detalii, spațiul personal de care beneficiezi, dar și felul în care a fost construit resortul, utilizând materiale naturale într-un concept arhitectural modern.

Hotelul are 56 de vile, construite după 11 tipologii, de la cele cu piscină proprie cu două sau patru dormitoare, la cele fără piscină, dar cu vedere panoramică la ocean, sau la cele deluxe, sau la cele pe plajă.

 

La Six Senses Yao Noi ai parte și de trei restaurante de top și de un bar, poți oricând să alegi să cinezi în intimitatea propriei vile, să împrumuți cărți, filme sau muzică de la recepție, sau să te bucuri de piscina principală a resortului, dacă nu ai ai ales să ai una proprie.

Ai parte și de plaja ta privată, de un centru de sporturi de apă, dar și de servicii spa cum nu găsești nicăieri altundeva. Și dacă tot a venit vorba despre lucrurile care îți hrănesc atât corpul, cât și mintea, ia în considerare și cursurile de yoga, dar și sala de activități fizice dotată și cu saună.

Terenul de tenis e un alt loc în care poți să exersezi când simți nevoia, dar poți beneficia și de excursii în împrejurimi, pe bicicletă sau pur și simplu în plimbare. În fiecare zi ai parte și de cinema pe plajă și de multe, multe alte surprize plăcute.

Iar 7 nopți de cazare în Hideaway Pool Villa care includ micul dejun pornesc de la 1.165 de euro/persoană* (tarif valabil pt sejur în perioada 14.04-30.04.18)

Six Senses Samui

Experimentează atât relaxarea supremă, cât și aventura la Six Senses Samui, resortul perfect pentru o vacanță în Thailanda aflat la doar șase kilometri de aeroportul Samui și la un zbor de doar 45 de minute de aeroportul din Bangkok.

Datorită locației extraordinare, ai la îndemână și explorări urbane și excursii de shopping, dar și tulburătoare imersiuni în junglă, plimbări, panorame tropicale răpitoare și călătorii cu barca printre cele mai spectaculoase insule ale Thailandei.

Resortul este alcătuit din 66 de vile private, dintre care multe au piscină proprie, înconjurate de vegetație și cu priveliști nestingherite către golful Thailandei și către insulele din jur. Vilele sunt de șase tipuri – hideaway villa, pool villa, ocean view pool villa, ocean front pool villa și retreat.

Optează să îți pigmentezi vacanța cu experiențe pe uscat sau pe ocean, petrece timp de calitate la spa, bucură-te de programele oferite de resort și nu uita de ofertele irezistibile care te pot aduce aici.

Spre exemplu, 7 nopți de cazare în Hideaway Villa incluzând micul dejun pornesc de la 1.166 de euro/persoană, pentru sejururi în perioada 07.04-30.04.2018.

Vacanță în Vietnam

Six Senses Ninh Van Bay

Într-un decor natural impresionant, acest resort îți oferă vile care respectă întocmai peisajul. Ai de ales între vile pe plajă sau pe apă, dar și vile care sunt încadrate perfect de formațiunile stâncoase de pe mal.

Golful dramatic, cu plajele sale acoperite de nisip alb și cu munții amenințători te transpune într-o atmosferă unică, stilul arhitectural al hotelului, ce încorporează perfect tradițiile vietnameze, respectă perfect cadrul oferit de peisaj, și în plus resortul oferă și o mulțime de activități care te vor reconecta cu tine, de la excursii la sporturi și la experiențe de neuitat.

Nu uita nici de spa-ul de talie mondială, de cramă, de grădina organică sau de oportunitatea de a pescui în golf.

Prin intermediul agențiilor acreditate DERTOUR, un sejur de 7 nopți la Six Senses Ninh Van Bay Vietnam în Hilltop Pool Villa ce include micul dejun pornește de la 1.780 euro de persoană (între 8.01 și 30.04.2018).

Six Senses Con Dao

Six Senses Con Dao urmează principiul tuturor locațiilor Six Senses și oferă lux sustenabil și răsfăț într-unul dintre cele mai frumoase locuri din lume.

Resortul se află la un zbor de 45 de minute de la Ho Chi Minh, și e definit de spațiile personale generoase, de vegetația tropicală superbă și de priveliștile nestingherite către mare – fiecare vilă are propria piscină, dacă mai aveai nevoie de motive pentru care să alegi o vacanță aici.

Six Senses Con Dao este un resort de cinci stele cu un design contemporan, bazat însă pe arhitectura clasică a unui sat de pescari, astfel încât să respecte întru totul împrejurimile.

Restaurantul de pe plajă, tururile de insulă cu bicicleta, descoperirea cuiburilor broaștelor țestoase, cinematograful în aer liber, spa-ul liniștitor, sesiunile de scufundări și observatorul sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să îți rezervi un sejur aici.

Un sejur de 7 nopți într-un Ocean View Duplex, incluzând micul dejun, pornește de la 1.787 de euro/persoană (pentru perioada 14.04-30.04.2018), iar transferul de la aeroport este obligatoriu și inclus în tarif.

 

 

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.