Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Trăiește experiența unui show de păpuși pe apă, într-un teatru tradițional din Hanoi

Trăiește experiența unui show de păpuși pe apă, într-un teatru tradițional din Hanoi

9 Reviews

Hanoi / Vietnam

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 48

Scurtă descriere:

Experimentează magia unui show de păpuși pe apă într-un teatru tradițional din Hanoi în această excursie culturală senzațională de patru ore. Fă-ți o idee despre trecutul colorat al Vietnamului în timp ce admiri păpușile mânuite cu profesionalism, ce performează pe suprafața apei. Savurează o varietate de gustări apetisante în timpul unei mese tradiționale tip bufet și adâncește-te în atmosfera vibrantă a unei piețe aglomerate, într-o scurtă pauză înainte de spectacol. Bucură-te de o atmosferă intimă în acest grup mic format din maximum opt persoane.

Repere:

  • Experiență de patru ore în Hanoi, seara, ce include un spectacol de păpuși și o cină;
  • Află legende tradiționale pe măsură ce ghidul te ajută să înțelegi povestea spectacolului oferit de un teatru de păpuși pe apă;
  • Bucură-te de o selecție de preparate culinare vietnameze în timpul unei cine tip bufet la restaurantul Sen Tay Ho;
  • Transportul dus-întors de la hotel, cu un microbuz, este inclus;
  • Tur în grup mic, de maximum opt persoane, ce asigură o experiență personalizată.

La ce să te aștepți:

Pornește de la hotelul tău din Hanoi într-un microbuz modern, dotat cu aer condiționat, și aventurează-te spre o piață locală, pentru a te adânci în vibranta cultură vietnameză. Mergi printre standurile încărcate cu ingrediente exotice și ascultă informațiile oferite de ghidul tău despre diferitele puncte de interes, apoi îndreaptă-te fie spre teatrul Long Water Puppet, fie spre teatrul Bong Sen, în funcție de disponibilitate.

 

Fă-ți o idee despre originile teatrului de păpuși pe apă din informațiile oferite de ghidul tău și apoi ia un loc pentru a urmări un preformance de 50 de minute, care îți oferă o înțelegere unică a culturii tradiționale vietnameze. Lasă-te cucerit de poveștile istorice și de legendele folclorice în timp ce păpușarii experimentați mânuiesc păpușile de lemn prinse de lungi tije de bambus. Înțelege scenariul complex al piesei cu ajutorul ghidului tău și bucură-te de acompaniamentul muzical al talentatei orchestre vietnameze.

 

După acest show captivant, mergi spre West Lake pentru a-ți satisface apetitul cu o varietate excelentă de preparate culinare tradiționale vietnameze. Admiră decorurile elegante și atmosfera fermecătoare în timp ce te bucuri de mâncare, cum ar fi pachețele de primăvară, burtă de porc fragedă și fructe de mare proaspete, urmate de un desert.

 

Vezi și alte experiențe din Hanoi

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.