Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Vizitați fascinanta Galeria dell’Accademia, evitând cozile de la intrare

Vizitați fascinanta Galeria dell’Accademia, evitând cozile de la intrare

786 Reviews

Florența / Italia

Furnizor:

Viator

De la 18

Scurtă descriere:

Obțineți accesul fără să stați la coadă într-una dintre galeriile de artă iconice ale Florenței, Galeria dell'Accademia, și explorați comorile artistice strânse acolo. Vedeți capodoperele din vastele colecții ale familiei Medici, precum și David, sculptura monumentală a lui Michelangelo.

Repere:

  • Săriți peste cozile lungi de la intrarea în Galeria dell'Accademia, una dintre cele mai populare galerii de artă din lume;
  • Vedeți faimoasa statuie a lui Michelangelo, David;
  • Aflați despre colecțiile de lucrări renascentiste ale familiei Medici.

La ce să te aștepți:

Vedeți David, statuia lui Michelangelo, la Galleria dell’Accademia, unul dintre cele mai celebre muzee ale lumii. Cunoscut pentru colecția sa incomparabilă de capodopere din Renaștere, muzeul trebuie să se afle pe lista oricărui călător care ajunge la Florența. Cu acest bilet, săriți cozile interminabile de la intrare, și explorați în propriul ritm.

 

Fondată de marele duce al Toscanei, Pietro Leopoldo, Accademia a fost convertită dintr-o fostă mănăstire într-o galerie de artă pentru studenții Accademiei delle Belle Arti. Concepută astfel încât ei să poată studia capodoperele trecutului, galeria este astăzi deschisă tuturor.

 

Explorați-i colecția fascinantă de capodopere în propriul ritm, dar nu uitați să priviți în amănunt David, legendara sculptură a lui Michelangelo, precum și alte lucrări, ca I Prigioni sau San Matteo, lăsate neterminate de artist. Continuați și cu colecția familiei Medici dedicată perioadei gotice și Renașterii.

 

Vezi și alte experiențe din Florența

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.