Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Vizitați Uffizi împreună cu întreaga familie, într-un tur ghidat & fără să stați la coadă

Vizitați Uffizi împreună cu întreaga familie, într-un tur ghidat & fără să stați la coadă

3 Reviews

Florența / Italia

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 59

Scurtă descriere:

Galeriile Uffizi sunt unul dintre cele mai celebre complexe muzeale din lume, dar dacă ați ajuns în Florența împreună cu cei mici, poate fi dificil să îi convingeți că istoria artei e un domeniu captivant. De aceea un tur de două ore și jumătate conceput special pentru familii, care include accesul fără a sta la cozi, dar și comentarii și povestiri amuzante, precum și jocuri interactive, este o modalitate simpatică de a le vizita. În experiență este inclus și transferul de la hotel.

Repere:

  • Un tur de două ore și jumătate la Galeriile Uffizi, pentru întreaga familie;
  • Evitați cozile cu accesul direct în muzeu;
  • Admirați capodoperele lui da Vinci, Michelangelo și Rafael;
  • Copiii se distrează cu comentariile amuzante ale ghidului, cu jocuri și cu o mulțime de activități;
  • Alegeți între un tur de dimineață și unul la amiază;
  • Acest tur privat poate fi personalizat în funcție de interesele voastre, în plus, aveți parte de întreaga atenție a ghidului.

La ce să te aștepți:

Vă întâlniți ghidul la hotelul la care sunteți cazați, gata pentru a pleca la ora 10 dimineața sau 2 după prânz, în funcție de opțiunea pe care ați selectat-o. Utilizați biletele pre-plătite pentru a nu mai sta la coadă la intrarea în muzeu și ajungeți imediat în interior, pentru a admira cea mai celebră instituție culturală a Florenței.

Călătoriți în timp spre vremea Renașterii florentine, perioada în care au lucrat da Vinci, Michelangelo, Lippi sau Rafaelo. Și opriți-vă să vă minunați în fața unor capodopere precum Bunavestirea lui Leonardo, Venus din Urbino a lui Titian sau Primavera a lui Botticelli.

Comentariile ghidului sunt special gândite astfel încât să îi amuze și pe cei mai mici, dar și să implice întreaga familie, astfel încât copiii vor afla o mulțime de lucruri și vor lua notițe interactiv, prin joc. La finalul turului, puteți explora în continuare, pe cont propriu, sau vă puteți întoarce la hotel.



Vezi și alte experiențe din Florența

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.