Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Vizitează muzeul Ferrari de la Maranello & explorează cultura culinară a zonei Emilia-Romagna

Vizitează muzeul Ferrari de la Maranello & explorează cultura culinară a zonei Emilia-Romagna

9 Reviews

Florența / Italia

Durată: 11 ore

Furnizor:

Viator

De la 110

Scurtă descriere:

Bucură-te de o privire din culise la cele mai rapide și mai strălucitoare mașini din lume într-un tur de o zi, din Florența, la muzeul Ferrari din Maranello. Vezi modele de epocă în stare perfectă, trofee și afișe istorice, în timp ce afli despre originile pasiunii pentru mașinile de lux din Italia. Explorezi, de asemenea, bogata cultură culinară din Emilia-Romagna cu un prânz autentic și degustări ale produselor din regiune faimoase în lume, cum ar fi oțetul balsamic de Modena și brânza Parmigiano Reggiano.

Repere:

  • Tur clasic de o zi în care te bucuri de mașini și de mâncare, cu plecare din Florența;
  • Vizitează muzeul Ferrari din Maranello pentru o vedere de ansamblu asupra istoriei mașinilor de viteză;
  • Degustă faimoasele produse din regiunea Emilia-Romagna, printre care oțetul balsamic de Modena și brânza Parmigiano Reggiano;
  • Bucură-te de un prânz delicios format din preparate din bucătăria regională;
  • Călătorești prin frumoasa regiune rurală toscană într-un autocar cu aer condiționat.

La ce să te aștepți:

Părăsește Florența dimineața devreme și îndreaptă-te, spre est, către Emilia-Romagna, regiunea renumită pentru cele trei branduri italiene: Ferrari, oțetul balsamic de Modena și parmezanul.

 

Începe-ți turul cu vizitarea muzeului Ferrari și vezi mașini originale, imagini și trofee. Ascultă cum toarce un motor Ferrari și vezi exteriorul tunelului de vânt proiectat de Renzo Piano, unde sunt testate aerodinamica și performanțele la viteze mari ale mașinilor. Turul continuă cu o degustare a produselor locale faimoase. Află cum este făcut oțetul balsamic de Modena și gustă-l. Ia masa la un restaurant local și bucură-te de preparate regionale.

 

Turul continuă la o fabrică de brânză unde ai șansa să guști inimitabilul Parmigiano Reggiano. La sfârșitul turului vezi, de asemenea, casa-muzeu a lui Pavarotti, incredibilul tenor italian. Admiră costumele care îi erau dragi, vezi poze și filme care i-au marcat impresionanta carieră artistică, nenumăratele premii primite de-a lungul activității sale de peste patruzeci de ani în cadrul operelor din jurul lumii.

 

Vezi și alte experiențe din Florența

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.