Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Descoperă misterele orașului într-un tur ce reconstituie traseul lui Robert Langdon din romanul Inferno al lui Dan Brown

Descoperă misterele orașului într-un tur ce reconstituie traseul lui Robert Langdon din romanul Inferno al lui Dan Brown

38 Reviews

Florența / Italia

Durată: 2 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 49

Scurtă descriere:

Urmează traseul făcut prin Florența de Robert Langdon, principalul personaj din romanul Inferno, bestseller-ul lui Dan Brown. Descoperă unele dintre cele mai iconice atracții ale Florenței și află secretele și misterele cărții, dezvăluite de ghidul tău.

Repere:

  • Mergi pe urmele lui Robert Langdon, personajul principal al romanului Inferno de Dan Brown;
  • Descoperă secretele pieței publice Piazza della Signoria;
  • Află misterele orașului de la ghidul tău.

La ce să te aștepți:

În acest tur la pas, de două ore, mergi pe urmele lui Robert Langdon, personajul principal din romanul Inferno, bestseller-ul lui Dan Brown.

Desfășurat pe străzile și în cartierele Florenței, acest tur original te poartă spre locațiile asociate în mod intim cu cartea.

Ghidul îți dezvăluie secretele din Inferno, povestindu-ți despre misterele din jurul lui Dante, din jurul Cateralei din Florența, Porților Paradisului, locurilor nedescoperite din Pallazzo della Signoria și altor monumente de pe traseul din Florența.

Povestea se desfășoară pe măsură ce ghidul te poartă prin piețele medievale și de-a lungul străzilor acestui oraș impresionant al Renașterii.

Vezi și alte experiențe din Florența

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.