Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Vizitați Florența pe bicicletă & participați la o degustare de înghețată

Vizitați Florența pe bicicletă & participați la o degustare de înghețată

3 Reviews

Florența / Italia

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 35

Scurtă descriere:

Bucurați-vă de un tur ghidat, pe două roți, al Florenței. Explorați capitala Toscanei pe bicicletă, și opriți-vă să vă bucurați de gelato.

Repere:

  • Un tur de trei ore al Florenței, pe bicicletă, și o degustare de gelato;
  • Pedalați prin centrul istoric al Florenței ca să vedeți atracțiile principale;
  • Treceți de Dom, galeriile Uffizi, Piazza della Repubblica și multe altele;
  • Ascultați povești despre capitala Toscanei de la ghidul cunoscător;
  • Bucurați-vă de o oprire pentru înghețată de-a lungul turului.

La ce să te aștepți:

Acest tur pe bicicletă este nostim și potrivit pentru întreaga familie, cât și pentru indivizi sau grupuri care vor să descopere Florența alături de un ghid personal experimentat. Ghidul vă dezvăluie istoria diversă a zonei, în timp ce pedalați prin centrul istoric și vă opriți pentru a fotografia cele mai importante atracții turistice. Mergeți pe bicicletă de la Domul lui Brunelleschi la Galeriile Uffizi, din Piazza della Repubblica către cartierul San Niccolo. De-a lungul turul aveți parte și de o degustare de înghețată.

Itinerariul vă conduce de la Santissima Annunziata la Ponte Vecchio, apoi la palatul Strozzi, în piața Santa Croce, în Piazza Santa Trinita, la catedrala Santa Maria del Fiore, în Piazza della Repubblica, la Santa Maria Novella, apoi în piața Beccaria, în San Niccolo', Piazza della Signoria, la Porcellino și, în cele din urmă, la Uffizi.

Vezi și alte experiențe din Florența

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.