Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Învățați împreună să preparați pizza și gelato, într-o experiență în centrul Florenței cu un chef expert

Învățați împreună să preparați pizza și gelato, într-o experiență în centrul Florenței cu un chef expert

66 Reviews

Florența / Italia

Durată: 3 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 61

Scurtă descriere:

Învățați împreună secretele preparării unei pizza tradiționale și cum se face un gelato italian ca la carte, pe parcursul unui curs de gătit de trei ore care are loc în zona centrală a Florenței. Chef-ul expert vă dezvăluie toate secretele și tehnicile necesare. Apoi, la sfârșitul atelierului, savurați-vă creațiile culinare pline de arome tipic italiene.

Repere:

  • Învățați cum se întinde, se condimentează și cum se coace faimosul aluat de pizza;
  • Deprindeți tehnicile pentru a face un gelato perfect;
  • Admirați-vă opera gastronomică înainte de a savura masa italiană pe care ați preparat-o cu propriile mâini.

La ce să te aștepți:

Descoperiți cum se face o pizza italiană tipică, cu ajutorul unui chef din Florența, și aflați de la el toate acele trucuri pe care le presupune prepararea acestui fel iconic de mâncare, dar și cum se face gelato, în mijlocul Florenței.

 

La sosire, chef-ul vă învață cum să faceți drojdia și aluatul care stau la baza acestui preparat italian clasic. Apoi, aflați cum se prepară un sos de roșii plin de arome. Suflecați-vă mânecile și pregătiți-vă de o călătorie gastronomică interesantă. Sunteți gata să faceți cea mai bună pizza pe care ați mâncat-o vreodată.

După ce ați făcut pizza, e timpul să treceți la gelato. Aflați totul despre ingredientele de bază și despre cum se aleg cele mai bune produse pentru acest desert. Descoperiți cum se folosesc culorile naturale, temperaturile și cum fiecare detaliu afectează ingredientele.

Și nu uitați că la final, după ce v-ați bucurat împreună de masă, primiți și un certificat care vă atestă pregătirea.

Vezi și alte experiențe din Florența

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.