Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Petrece o seară specială în regiunea rurală toscană și bucură-te de o cină tradițională servită la apus și de un performance inedit

Petrece o seară specială în regiunea rurală toscană și bucură-te de o cină tradițională servită la apus și de un performance inedit

1 Reviews

Florența / Italia

Durată:

Furnizor:

BonAppetour

De la 39

Scurtă descriere:

Alătură-te localnicilor pentru o seara specială în regiunea rurală toscană, cu o cină servită la apus, urmată, la căderea nopții, de un spectacol în natură și de discuții despre drepturile omului, cu artiștii italieni și internaționali invitați. Experiența autentic italiană are loc într-o frumoasă fermă din regiunea Chianti, cu vederi superbe asupra văii Pesa și asupra dealurilor dinspre Florența, încărcate de plantații verzi de măslini și podgorii.

Repere:

  • Experiență autentic italiană alături de localnici în regiunea rurală toscană;
  • Bucură-te de o cină tradițională la apus, la o fermă din regiunea Chianti;
  • Admiră priveliștile răpitoare asupra dealurilor și câmpurilor încărcate de podgorii și plantații de măslini, dar și asupra văii Pesa;
  • Urmărește un spectacol în natură și participă la o discuție cu artiștii locali și internaționali invitați și află-le opiniile despre problematica drepturilor omului;
  • Petrece o seară memorabilă într-o atmosferă superbă și cunoaște adevărata ospitalitate italiană.

La ce să te aștepți:

Bucură-te de cina cu produse locale tipic toscane și lasă-te sedus de priveliștile impresionante când soarele apune peste valea Pesa. Bucătăria tradițională toscană folosește ingrediente locale de înaltă calitate, așa că savurează preparatele pregătite în casă și descoperă ce înseamnă adevărata ospitalitate italiană. Mănâncă împreună cu localnicii și experimentează Italia așa cum o fac ei.

Apoi plimbă-te prin plantațiile de măslini, prin podgorii și pe câmpuri, întâlnește performerii de-a lungul drumului, într-o atmosferă magică îmbogățită de aromele și culorile naturii. La final, te întorci cu publicul înapoi la fermă pentru a savura un desert și a vorbi cu artiștii internaționali invitați în fiecare săptămână.

Plecând de la Declarația Drepturilor Omului adoptată în anul 1948, și realizând că multe dintre drepturi au dispărut din viețile noastre de zi cu zi, gazdele tale au creat un happening artistic, la care iau parte muzicieni, cântăreți, dansatori, performeri stradali, pictori și sculptori, pentru a-și împărtăși opiniile și a denunța, într-un mod pașnic, lipsa de respect pentru drepturile omului. Așa că ascultă, participă la discuții, dacă vrei, și bucură-te de o atmosferă autentic italiană.

Vezi și alte experiențe din Florența

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.