Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Călătoriți noaptea prin Florența la bordul unui Fiat 500 & bucurați-vă de o cină tradițională

Călătoriți noaptea prin Florența la bordul unui Fiat 500 & bucurați-vă de o cină tradițională

Florența / Italia

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

Scurtă descriere:

Experimentați magia Florenței noaptea, din scaunele unui Fiat 500 vintage. Treceți printre străduțele medievale cu stil, alături de un ghid local, admirați un apus memorabil din Piazzale Michelangelo. Vedeți iconicul Dom și alte obiective clasice, luminate la ceas de seară, și conduceți prin cartiere mai puțin vizitate, ca să simțiți cu adevărat atmosfera florentină. Încheiați-vă experiența la un restaurant local, unde savurați o masă autentică, acompaniată de vin.

Repere:

  • Un tur de seară prin Florența, la bordul unui Fiat 500;
  • Urcați-vă la volan pentru o plimbare cu stil prin cartierele Florenței;
  • Priviți un apus de soare romantic din Piazzale Michelangelo;
  • Vedeți atracțiile renascentiste luminate pe timp de noapte;
  • Ghidul local expert vă îndrumă pe cele mai interesante rute;
  • Savurați o masă toscană tradițională acompaniată de vin.

La ce să te aștepți:

Conduceți până în Piazzale Michelangelo, de-a lungul străzilor fermecătoare, și începeți-vă seara cu o vedere panoramică asupra orașului renascentist. Priviți cum apune soarele de aici și admirați obiectivele străvechi scăldate în lumină. Faceți fotografii superbe și aflați despre istoria orașului de la ghidul vostru cunoscător. Mergeți înapoi la mașină și vă continuați drumul spre centrul orașului.

Pe drum treceți prin cartiere suburbane mai puțin cunoscute, la care turiștii nu ajung deseori. Admirați monumente ascunse și vă bucurați de plimbare. Vedeți principalele atracții ale orașului dintr-un vehicul clasic și vă încheiați seara cu o cină tradițională, în centrul Florenței. Vinul produs local va acompania perfect o masa delicioasă. Aveți la dispoziție și băuturi răcoritoare.

Vezi și alte experiențe din Florența

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.