Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Trăiți o zi în paradis, în insula Ile aux Cerfs, înotați și faceți snorkeling & luați prânzul

Trăiți o zi în paradis, în insula Ile aux Cerfs, înotați și faceți snorkeling & luați prânzul

44 Reviews

Mauritius

Durată: 6 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 52

Scurtă descriere:

Experimentați o zi pe o insulă din paradis, plină de distracție și relaxare. Bucurați-vă de soare pe frumoasa plajă a insulei Ile aux Cerfs, înotați și faceți snorkeling, iar mai târziu savurați un prânz cu trei feluri de mâncare, la un restaurant rafinat de pe plajă.

Repere:

  • Trăiți o experiență memorabilă pe insula paradiziacă Ile aux Cerfs;
  • Transfer cu o barcă motorizată confortabilă;
  • Bucurați-vă de superbele plaje cu nisip alb și de apele de turcoaz;
  • Înotați, faceți snorkeling sau optați să faceți parasailing (costuri suplimentare);
  • Prânz inclus, cu trei feluri de mâncare rafinată.

La ce să te aștepți:

Acest tur pe Ile aux Cerfs vă oferă o zi de relaxare pură, în timp ce stați la soare pe nisipul alb orbitor și înotați în apele de turcoaz care spală plaja. În această excursie de șase ore puteți profita, de asemenea, de o mulțime de facilități și de sporturi acvatice disponibile pe insulă.

Începeți cu transferul pe insula Ile aux Cerfs, cu o barcă cu motor confortabilă și spațioasă, care durează 15 minute. Pe măsură ce vă apropiați de insulă, vedeți șirurile de palmieri și plajele cu nisip de un alb imaculat, scăldate de apele cristaline, de culoarea turcoazului.

Odată ce ați ajuns pe Ile aux Cerfs, vă îndreptați spre popularul Sand’s Bar (bar pe plajă), unde vă bucurați de un cocktail de fructe gratuit. Petreceți timp la plajă, vă plimbați, înotați și faceți snorkeling în lagună sau savurați o băutură la bar. Dacă vă place să stați la plajă, vi se oferă un șezlong, pentru confortul vostru.

Bucurați-vă de un prânz delicios, cu trei feluri de mâncare. Alegeți ora la care vreți să luați masa, între 12:00 și 14:00, și restaurantul, din lista de mai jos.

Restaurantul Paul et Virginie de pe plajă, specializat în fructe de mare, este bine-cunoscut pentru preparatele sale culinare gourmet și pentru locația sa ideală, chiar pe plaja principală de pe Ile aux Cerfs.

Meniul de prânz de la The Sands Grill Fish Restaruant

Meniu standard, cu trei feluri de mâncare:

  • Aperitiv: Salată Caesar cu pui și cu parmezan ras;
  • Felul pricipal: pește la grătar, orez cu lămâie și legume la abur;
  • Desert: Mousse de cocos, înghețată de vanilie și sos de ciocolată.

Meniu vegetarian – este disponibil la cerere. În cazul în care vă doriți o masă vegetariană, trebuie să informați operatorul în timpul procesului de rezervare.

Vă puteți bucura și de activitatea opțională de a face parasailing, care poate fi organizată cât timp vă aflați pe Ile aux Cerfs. Această activitate vă oferă o privire aeriană senzațională asupra insulei, plajelor sale frumoase și impresionantei lagune de pe coasta de est, ceea ce o transformă într-o experiență cu adevărat memorabilă. Sunteți taxati suplimentar pentru această opțiune.

Transferurile cu barca spre Ile aux Cerfs și înapoi au loc între orele 09:00 și 16:30, din 20 în 20 de minute. Vă puteți începe și încheia turul pe insulă oricând între orele 09:00 și 16:30.

Vezi și alte experiențe din Mauritius

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.