Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Mergi într-un tur cu elicopterul și vezi locul în care Mare Caraibilor întâlnește Oceanul Atlantic

Mergi într-un tur cu elicopterul și vezi locul în care Mare Caraibilor întâlnește Oceanul Atlantic

23 Reviews

Republica Dominicană

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 73

Scurtă descriere:

Vezi de la înălțime una dintre cele mai populare destinații din Republica Dominicană în acest tur cu elicopterul, din Punta Cana. Zbori deasupra plajelor din sud-estul țării și vezi locul în care superba Mare a Caraibilor întâlnește recele Ocean Atlantic. Alege între o experiență de la 10 la 40 de minute, ce include plaja Bavaro, laguna Bavaro, plaja Uvero Alto sau plaja Macao, în funcție de durata turului tău.

Repere:

  • Tur cu elicopterul deasupra plajelor din Punta Cana și Bavaro;
  • Admiră popularele plaje cu nisip alb din Republica Dominicană, din aer;
  • Zboară deasupra a kilometri de coastă, din Punta Cana și până la plaja Uvero Alto, în funcție de opțiunea selectată;
  • Vezi plajele Macao, Bavaro și El Cortecito;
  • Alege dintre patru durate de zbor: de 10, 20, 30 și 40 de minute;
  • Alege dintre trei ore de plecare: dimineața devreme, dimineața târziu și după-amiaza;
  • Transferul dus-întors de la hotel este inclus.

La ce să te aștepți:

Acest tur incredibil cu elicopterul din Punta Cana debutează cu preluarea de la hotel. Bucură-te de confortul și de avantajul unui transport până la aeroport și înapoi. La sosirea la aeroport, primești un scurt instructaj de siguranță, înainte să-ți întâlnești pilotul experimentat și să decolezi, la bordul elicopterului de patru pasageri. Ascultă în căști comentariile despre atracții, despre locuri și obiective, oferite de ghidul tău prietenos. Acest zbor incredibil în Republica Dominicană se încheie cu transferul la hotelul tău din Punta Cana.

Vezi și alte experiențe din Republica Dominicană

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.